Wpis z mikrobloga

@GrubyKociol: założyłem z góry bez sprawdzenia że to jakiś mem z kolarskich grupek które często przewijają się w tygodniku, faktycznie przy użyciu narzędzia wyszukiwania google udało mi się trafić na kanał o tej nazwie, dzięki za wskazówki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@mirabelka2137: Taki gościu co nie bardzo mu wychodziło z praca w radiu i teraz nagrywa filmiki motywacyjne dla kolarzy. Przy okazji wiem dlaczego nie pracuje już w radiu. Na swój głos ma nałożone milion kompresorów i limiterów i EQ. Brzmi to źle, nienaturalnie. Teraz na topie jest wylewanie swoich żali na garmina.
  • Odpowiedz
@mirabelka2137: kocopolarz na swój sposób, chyba jak każdy jutuber zresztą.
Co (mnie) irytuje to fakt, że "prawie" powinno zdaje się oznaczać, że niewiele mu brakuje. No a brakuje mu wiele jednak XD
Aha, jak na prawie pro przystało - wytatułował sobie flagę olimpijską (sic!) ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) pewnie z okazji
  • Odpowiedz
@bartosz325: kiedyś mi wyskoczył na YT i nie wiem czy miał Renault w najmie sponsorowanym czy z własnej kieszeni, ale pierwsze 3 lata używania samochodu wyszło mu jakoś 80% ceny nowego xD. W każdym razie wybitnie mu się to nie opłacało. I jeszcze wypożyczalnia naciela go na koszty xD

Najbardziej wnerwia mnie taka podnieta kolegą Karolem (w ogóle gościu został mistrzem Polski w ITT amatorów na Zwift lub na żywo).
  • Odpowiedz