Wpis z mikrobloga

Zastóju na rynku nieruchomości a flipy Czy udało mi się coś zarobić na tym mieszkaniu FiN inwestycje

W tym odcinku dzielę się sprzedażą mieszkania, która miała być szybka, prosta i przyjemna, ale życie jak to często bywa napisało inny scenariusz! Choć mieszkanie ma idealne położenie w centrum, tuż obok uniwersytetu, doskonały metraż na taka lokalizację czyli 29 m², i wielki potencjał Sprzedaż przeciągała się przez kilka miesięcy. Dwie umowy przedwstępne i spore zamieszanie z kredytami utrudniły cały proces. Przekonajcie się sami, jak wyglądały kulisy tego flipa, jakie były nieprzewidziane przeszkody, i przede wszystkim – czy mimo trudności wyszedłem na plus!

Flipy, nieruchomości, podnajem, wynajem, obrót nieruchomości, obrót gruntami, obrót mieszkaniami, jak tanio kupić mieszkanie, mieszkanie na flipa, biznes pasywny, pasywnie, jaka zarabiać pasywnie, biznes, biznes online, opłacalność flipa, księga wieczysta, księga wieczysta mieszkania, umowa, umowa przedwstępna, formy płatności, notariusz, akt notarialny, dochó dpasywny

@wszyscy
@obserwujący
@wyróżnienie

#flipy
#swiadectwoenergetyczne
#paszportenegretyczny
#certyfikatenergetyczny
#dochodpasywny
#nieruchomosci
#podnajem
#wynajem
#obrotnieruchomosci
#obrotgruntami
#obrotmieszkaniami
#jaktaniokupicmieszkanie
#mieszkanienaflipa
#biznespasywny
#jakazarabiacpasywnie
#biznes
#oplacalnoscflipa
#ksiegawieczysta
#notariusz
#bledyinwestycyjne
#inwestycje
#ciekawostki
FiN-Nieruchomosci - Zastóju na rynku nieruchomości a flipy Czy udało mi się coś zarob...
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach