Wpis z mikrobloga

Ale znalazlem dzisiaj relikt przeszłości. Pierwszy zapach który kupiłem za swoja ksse, 2008 albo 2009 rok za kase która zarobilem w McDonalds na weekendy. Na dodatek to aftershave a nie woda toaletowa ale nadal pachnie i o dziwo nawet ladnie. Fajne czasy to byly, dobrze mi się kojarzy ten zapach ( ͡° ͜ʖ ͡°) #perfumy
drogba90 - Ale znalazlem dzisiaj relikt przeszłości. Pierwszy zapach który kupiłem za...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@kanapeczkaa u mnie o dziwo dziala dobrze, rzadko się zawiesza ale moja dziewczyna ma taki sam u siebie w mieszkaniu i co tydzien resetujemy bo ciągle przerywa i skaczą prędkości
  • Odpowiedz
@drogba90: Kurła też miałem i też pierwszy jaki kupiłem. Na śmierć o nim zapomniałem, normalnie w czasie się przeniosłem. Kiedy to było, ten czas zdecydowanie za szybko z--------a. Szkoda że nie pamiętam jak to pachnie :(
  • Odpowiedz
@drogba90 na ta perfume poleciała 15 lat temu moja obecna żona na dyskotece a potem na imprezie xD ale po kilku latach kupiłem taka samą i zapach się już zmienił
  • Odpowiedz
  • 0
@drogba90 Moim pierwszym perfumem była Puma Jamaica 1 i moim zdaniem była znacznie lepsza. 2 już miała inny zapach i mi nie podeszła.
Obecnie D by Diesel bardzo mi przypomina tamten zapach jedynki ale czy tak jest w rzeczywistości to nie wiem bo minęło z 20 lat i nie ma już możliwości porównać.
  • Odpowiedz