Aktywne Wpisy

Rad-X +126
Moje stoopki, po krótkiej przebieżce <3
#stopyboners
#stopyboners
źródło: c1c5146b0f9e4f3d5d32eb849820bf52aea021098fda08143e68e709cda4ee8c
Pobierz
Ciemny009 +50
Po dwóch tygodniach pracy w korpo dojrzewam w końcu do tego pomimo ogromnego dysonansu poznawczego że zostałem oszukany i całe życie próbowano mi wmówić że korpo to najlepsza co może się w życiu zdarzyć, czyli fajna praca za biureczkiem, kawka, ploteczki a pracownicy fizyczni to j----e tępaki. Typowe( UCZ SIĘ BO SKOŃCZYSZ JAK TEN PAN ŚMIECIARZ). Tymczasem stara ruro z polskiego ten Pan który pracuje jako śmieciarz zarabia dwa razy więcej od





#polskiedomy #jedzzwykopem #obiad #gotujzwykopem
źródło: IMG_8616
PobierzCo do lat 60. to tutaj króciutki artykuł nawiązujący do kulinariów w "Złym" Tyrmanda (książka wydana w 1955 roku).
https://www.polskieradio.pl/8/2385/artykul/1504476,nie-tylko-schabowy-na-dworcu-warszawa-kulinarna-wg-tyrmanda
Może w kwestii wypromowania dania tak by jedzono je co niedzielę twoja teoria się zgadza. Biorąc jednak pod uwagę, że "365 obiadów za 5