Wpis z mikrobloga

Przypominam przed premierą większego tytułu. Nie dajcie się zwieźć nostalgii i nie kupujcie żadnego wokowego gówna, które teraz wychodzi łącznie z Dragon Age: Wokeguard.

Konktargumenty lewaków, gdy zarzucasz grze propagandę woke:
- jak zwykle p0laczki się zesrali, a na reddicie wszyscy grę chwalą
- recenzenci dali grze 9/10
- oni promują woke dla zysku
- to nie wina woke tylko gra jest po prostu słaba
- ja się bawiłem przy grze świetnie
- gdzie widzisz to całe woke?
- czy woke jest z nami w pokoju?
- urojenia prawakoidalne
- to tylko gra, nie musi być realistyczna (no chyba, że chodzi o kwestie LGBT+ to wtedy musi)

itd. lewacy zrobią wszystko by rozmówcę ośmieszyć, obrazić, sprowadzić do swojego poziomu (czyli gówna) i "pokonać" na argumenty. Zawsze będą stosować gaslighting, czyli będą podważać wszystkie Twoje logiczne argumenty. Tylko, że nie oczekuj od nich logiki, oni bazują na najniższych instynktach. Będą kłamać, kłamać i jeszcze raz kłamać.

#gry #bekazlewctwa #dragonage #wokedoworaawordojeziora
cybher2 - Przypominam przed premierą większego tytułu. Nie dajcie się zwieźć nostalgi...

źródło: dragon-age-the-veilguard-headline3

Pobierz
  • 50
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@cybher2 niedawno dałem wpis o tym co ta gra będzie zawierać to mnie wyzywali od trolli xd
https://wykop.pl/wpis/78605511/wpis
@Mocarnyknurek +11
Najnowsze info o najnowszym Dragon Age, gra jest podobno przesiąknięta ideologią LGBT, tekstury gorsze niż w Andromedzie, Sweet Baby Ink musiało maczać w tymswoje paluchy Shttps://x.com/grummz/status/1846925362552549645?s=46
#gry #dragonage #pcmasterrace #xbox #ps5 #lgbt #woke
  • Odpowiedz
@cybher2: ta gra po pierwszym gameplayu wygląda jak Inkwizycja do kwadratu, gdzie już Inkwizycja poza ładnie i klimatycznie zrobionym światem gry, nie oferowała niczego, co zachęcałoby do dalszej gry. Walka, na której opiera się jakieś 60% całego sensu gry cRPG w Inkwizycji była tragiczna, a tutaj wygląda jeszcze gorzej.
  • Odpowiedz
via Android
  • 3
@Marcines coraz więcej osób się przekonuje jak widać, bo nie kupuje tego woke szajsu patrz Concorde, Star wars outlaws czy ostatnio Unknown 9. Także będę nawoływał dalej do bojkotowania lewactwa I woke woke woke hehehe
  • Odpowiedz
@bary94pl: Ja tam dobrze się bawiłem przy Inkwizycji, ale tego czegoś to nawet nie odpalę. System walki to nie jest problem tej nowej części. Problemem jest zrobienie gry na o-------l i próba zrobienia z tego gierki na modłę Overwatch/Fortnite czy innego multi gówna.
  • Odpowiedz
coraz więcej osób się przekonuje jak widać, bo nie kupuje tego woke szajsu patrz Concorde, Star wars outlaws czy ostatnio Unknown 9. Także będę nawoływał dalej do bojkotowania lewactwa I woke woke woke hehehe

@cybher2: kurde, a baldur's gate 3 tez jest 'woke', a jakos wygralo wszystkie mozliwe nagrody i sie sprzedalo w milionach
jak gra jest dobra to sie sprzeda, jak jest slaba to nie. ot cala tajemnica
  • Odpowiedz
@cybher2:

Konktargumenty lewaków, gdy zarzucasz grze propagandę woke:

- jak zwykle p0laczki się zesrali, a na reddicie wszyscy grę chwalą
- recenzenci dali grze 9/10
- oni promują woke
  • Odpowiedz
@Marcines: fabuła dalej jest gównem w stylu cudownych zbiegów okoliczności i słynnych osób które przez przypadek stają co na drodze, na czele z balduranem i spermiarskim mcgafinem artefaktem #pdk a mechanika już zdążyła się zdezaktualizować (nie żeby kiedykolwiek była super dopracowana - idiotyzmy i niedopracowania można wymieniać godzinami) bo 5e ssie kule. Ale na tle innych "słynnych" crpgów wciąż jest w miarę znośna xD

Najlepszym rgpiem ze zwrotami
  • Odpowiedz
  • 1
Na tym polega dyskusja.

@To_ja_moze_pozamiatam: z lewakami się nie dyskutuje. Mieli już kiedyś taryfę ulgową, ale teraz trzeba ich tępić bez litości. Oni przestali przestrzegać reguły i przekroczyli wszelkie granice przyzwoitości i nawet się już nie kryją ze swoimi zamiarami, więc trzeba z nimi postępować tak samo.
  • Odpowiedz