Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Godir17 nie random tylko celebrytka/influencer/znana osoba nazwij jak chcesz. Ale faktycznie to jest głupie. Tak samo głupie jak niektórzy jęczą w internetach że już nie mogą zjeść w kameralnym miejscu bo komuś biznes rozpromowali i ma duży obrót.
  • Odpowiedz
@Godir17 niestety to nie tak działa. Hellski Burger to jedna z pierwszych polecajek ksiazula z lipca zeszłego roku. Byłem tam w sierpniu i wrześniu 2024 i dalej są potężne kolejki.

Mam nadzieję że mu nigdy nie posmakuje mój ulubiony kebab w Gdańsku bo będę mógł się z nim pożegnać XD
  • Odpowiedz
  • 1
@kochamschabowe: akurat tam zawsze byly kolejki, po prostu ten Pan nie da rady zrobic wiecej niz te plus minus 200 burgerow dziennie, ale chodzi mi o miejsca jak ta kielbasiarnia w Łodzi, lokal istnieje tyle lat, a teraz pisze posty na fejsie, zeby ludzie zluzuwali i nie przychodzili i nie stali kilka h w kolejkach, to jak ciemna masa reaguje na kazde polecenie celebryty z neta jest przerażające XD
  • Odpowiedz
@Godir17: kolejki były, ale nie na kilkanaście-dziesiąt metrów. Sam właściciel mówił że ma z tym problem. Dodatkowo to tylko jeden z przykładów. W Skawinie też są długie kolejki a już trochę minęło od publikacji filmu.

Też obok mam ostry kebson gdzie był swojej. Ludzie do dziś dopytują o to co się działo za kulisami filmu sprzed roku. I widać że nawet nie padło „muala” ale ludzie i tak przychodzą.

Niestety
  • Odpowiedz