Aktywne Wpisy

Ksiega_dusz +18
We wrześniu rodzi mi się dziecko. Wiem, że jest to okres kiedy sporo się zmienia, rytm, priorytety.
Udawało się Wam jakoś wygospodarować czas na granie w gry? Mówię głównie o PS5.
#gry #ps5 #konsole #playstation
Udawało się Wam jakoś wygospodarować czas na granie w gry? Mówię głównie o PS5.
#gry #ps5 #konsole #playstation

git_commit +180
#tinder #badoo #zwiazki #logikarozowychpaskow
Wiecie jaki jest problem z dobrze zarabiajacymi kobietami po 30 roku zycia jak na zalaczonym screenie? Faceci, ktorzy spelniaja ich wymagania przebieraja w kobietach o 10 - 15 lat mlodszych.
Wiecie jaki jest problem z dobrze zarabiajacymi kobietami po 30 roku zycia jak na zalaczonym screenie? Faceci, ktorzy spelniaja ich wymagania przebieraja w kobietach o 10 - 15 lat mlodszych.

źródło: powodzenia
Pobierz
W ostatnim tygodniu byłem też w Sultan Express na Jedności, kebab w bułce był bardzo dobry. Mięso świeże zarówno kurczak jak i „wołowina”, cieniutko cięte, świeże warzywa, chrupiąca, gorąca bułka, generalnie jak na kebab z kuli mocy to jest imho absolutny top. Jakiś czas temu w innej dyskusji ktoś zarzucił, że walą tam dużo obleśnej kapuchy - aktualnie zdecydowanie tak nie jest - jedyna kapusta obecna w tym kebabie to świeża, cienko pokrojona kapusta czerwona i wcale nie dają jej dużo. Sosy dobre, ostry mógłby być trochę ostrzejszy ale i tak całość w swojej kategorii oceniłbym na 9/10
Po długim okresie przerwy byłem też wczoraj w Piri PIri na Klecinie, z takich ciekawostek to mają w menu pizzę neapolitańską xD i ludzie ją zamawiają. Nie wiem jak smakuje, ale wygląda przeciętnie. Zamówiłem box z mieszanym „wołowina” i „karkówka” (pic rel); odniosłem wrażenie, że mięsa było mniej niż kiedyś (jadłem tam ten box wcześniej ze 3 razy). Całościowo wypada nieźle aczkolwiek to drugie mięso nazywane „karkówką” było dość gumowate i drugi raz bym go nie wziął, wolałbym już chyba kurczaka. Piri Piri to generalnie dość syfiasty kebab, ale mi on smakuje..
Na koniec Moon Kebab na Jedności, gdzie zdarzyło mi się zgarnąć późnym wieczorem mały kebab na cienkim cieście. Skwituję go bardzo krótko - nawet po kilku browarach był obrzydliwy i nie zjadłbym go drugi raz nawet za darmo :|
#jedzenie71 #wroclaw
źródło: IMG_7916 2
Pobierzhttps://wykop.pl/wpis/77349257/kebab-u-pajdy-czy-jakos-tak-na-rychtalskiej-przy-m
Byłem akurat w okolicy więc stwierdziłem że zaryzykuję, wziąłem mały kebab w bułce mieszane/mieszane ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Już na początek jest mała zmyła z bułką, bo ta bułka to tak naprawdę jest pita i
@PanHeniek45: Byłem jakiś czas temu i sam kebab był OK natomiast lokal sodoma i gomora ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://wykop.pl/wpis/76491299/fahri-doner-pomorska-nadspodziewanie-smaczny-jak-n
Nadspodziewanie smaczny jak na gówniany tani kebab, Pic rel kebab w bułce - bułka dobrej jakości, sporo warzyw, smak bardzo OK
Niestety lokal w którym ta działalność jest prowadzona jest chyba najbardziej obskurnym lokalem gastronomicznym w jakim byłem, gównokebaby na Ruskiej to przy nim oazy
Kebab Alsham na Grudziądzkiej, ostatnio jadłem i całkiem przyzwoity
@Bumelante: Thx, podjadę tam w tygodniu
@iPiotri: Thx, sprawdzę, daleko nie mam
z takich nowszych to Aliaga na Borowskiej warta uwagi, Hommus na powstańców daje radę i co prawda już jakiś czas temu ale Madagaskar też był ok.
Ale fakt, lokal taki jak okolica. Patologiczny xD
Sułtan Express jak na kulę mocy faktycznie przyzwoity. Ale to nadal tylko kula mocy.
W Piri-Piri jest poczucie, że je się coś lepszego ale nie jest to kebab wybitny a żeby się najeść trzeba wydać ponad 40 zł co jest już chyba przesadą nawet jak na