Wpis z mikrobloga

Jako że była zmiana czasu to @i_bless_the_rains_down_in_africa poszedł walić w palnik i nie wrocił na czas do domu. Każdemu sie zdarza.
#codziennaafrica #totoafrica #contentnadzis #dziendobry

Dzień dobry - 27 października 2024, jest to 301 dzień roku.

Imieniny dziś obchodzą: Iwona, Manfred, Sabina oraz Barnim, Frumencjusz, Józef, Kapitolina, Manfreda, Siestrzemił, Wielebor - życzymy zdrówka ()!

Obecnie w gdańsku jest mgła, 7°C a pielegniarki dały mi w prezencie zamiast herbaty kroplówkę i kawe zbożową :) w afryce pewnie nie ma takiej mgły - pozazdrościmy im :(

Cytat na dziś: Żadne życie nie jest zbyt krótkie na to, by dobrze je przeżyć, za to każde jest wystarczająco długie, by je zmarnować.

Niech spadną deszcze! (o) !

Wszystkim odwiedzającym, a w szczególności plusującym, życzymy udanego dnia - do zobaczenia już jutro.
Tymczasem czas na Toto (o)

@Dziesion: @Jurgen_Van_Beethoven: @wynalazek_one: @buczubuczu: @Dioddy: @bolorollo: @shitty_support: @slabehaslo: @Wejszlo: @mobutu2: @Hansim33: @Pjotsze: @cybulion: @skibi: @ProstyHuop: @KKK1987: @frugom: @resowy2: @morgul2: @Marinero1: @reyley: @kamilnowa: @granat_z_kulkami: @Anax:
cybulion - Jako że była zmiana czasu to @iblesstherainsdowninafrica poszedł walić w p...
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

pielegniarki dały mi w prezencie zamiast herbaty kroplówkę i kawe zbożową :)

@cybulion: :D

czas jakąś książkę dziś poczytać, dawno nie było na to czasu

dobreeeego dnia życzę
slabehaslo - >pielegniarki dały mi w prezencie zamiast herbaty kroplówkę i kawe zbożo...
  • Odpowiedz
Pierwszy śnieg, mrożona ryba z supermarketu okazała się z kawiorem, 150 gramów, wygryw, szukam przepisów w netu na gotowanie czerwonego kawioru. Dobrze, że ktoś dziś czyta.
  • Odpowiedz