Wpis z mikrobloga

Tytuł największego frajera roku otrzymuje ode mnie Łukaszek Schreiber, któremu zabrakło odwagi by mieć przy sobie taką the divine spark jak Marianna. Dostał chłop w swoim małym życiu jej absolutne serce, a wraz z nim wszystko, by ją uszczęśliwić, ale się Łukaszek zmęczył, płaki-płaki Nie dźwignął biedaczek. To teraz będzie się tułał po świecie z babami w garsonkach, cynicznymi konformistkami, karierowiczkami, podobnymi do niego samego. Jest jak ten bóbr na drodze - niech ginie. A Marianna trwa wiecznie.

#famemma #mariannaschreiber
KRCZVSK - Tytuł największego frajera roku otrzymuje ode mnie Łukaszek Schreiber, któr...

źródło: z30764752AMP

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KRCZVSK: marianowa się potuningowała, dupę wystawia na fotach i już straciłeś rozum oraz racjonalne myślenie. Nawet mi cie nie zal.
@Jodmen: typ tak doyebał, że nie wiem czy to troll czy na serio xd
  • Odpowiedz
@KRCZVSK: to jest chyba najbardziej męcząca osoba jaką w internecie słyszałem, to p--------o które uprawia uśmierca powoli mózg słuchaczy.
zresztą jakakolwiek dyskusja z taką babą wyglądała by jak jej wypowiedź po walce, czyli bierze udział w prime, po walce krzyczy że skończmy z tą patologią, a gdy typ ją pyta czy jeszcze zawalczy to ok, ale nie za takie pieniądze XD Nie dogadałbym się z taką co na śniadanie kupić
  • Odpowiedz