Aktywne Wpisy
nad__czlowiek +28
#programowanie #programista15k #programista25k #pracbaza #java #pracait #kryzysit #korposwiat
Patrzcie jaki ze mnie Nostradamus xD Ledwie napisałem posta o tym jak was wyzyskują na śmieciówce B2B a tu kolejna aferka i brak wypłat xD
Napisałbym zwolnienia ale... przecież ludzie na B2B nie mają żadnych praw bo nie są pracownikami tylko kontraktorami ( ͡°( ͡°
Patrzcie jaki ze mnie Nostradamus xD Ledwie napisałem posta o tym jak was wyzyskują na śmieciówce B2B a tu kolejna aferka i brak wypłat xD
Napisałbym zwolnienia ale... przecież ludzie na B2B nie mają żadnych praw bo nie są pracownikami tylko kontraktorami ( ͡°( ͡°
bylem_simpem +6
Mirki, czy w wieku 50 lat jest sens iść na kurs prawa jazdy A, czyli motocykle? Ciągnie mnie do tematu od lat ze względu na rodzinne tradycje, ale nie wiem czy już nie jestem za stary? Jest tu ktoś, kto w podobnym wieku zaczął przygodę z jednośladem i się nie zabił? xD
#motocykle #nocnazmiana
#motocykle #nocnazmiana
#humorobrazkowy
@Golders-Green: to Hotel Cracovia ; paskudztwo na które chcą zmarnować kolejne 500 mln zł
@roqitt: Wieża Eiffla też w momencie jak ją postawili była uważana za paskudną.
@biskup2k: ten hotel może był ładny jak go postawili, teraz już nie, więc porównanie od czapy