Wpis z mikrobloga

Jak byłem młody to się jarałem Ronaldinho czy Iniestą w Barcy, oglądałem sobie i nawet nie śniłem, że minie trochę czasu a będę oglądał Polaka który wychodzi w składzie Barcelony i będę miał niedosyt, że strzelił tylko dwie bramki. To jest niepojęte. Cieszmy się chwilą, bo zatesknimy za nim potężnie.
A wszystkim hejterom Pana Piłkarza życzę wiecznej sraczki, idzcie być toksyczni gdzie indziej.
DZIEKUJE PAN ROBERT

#mecz #pilkanozna #takaprawda
RenkaRenkeMyje - Jak byłem młody to się jarałem Ronaldinho czy Iniestą w Barcy, ogląd...

źródło: temp_file4274170367604557009

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Mogą hejtować Robercika ale nikt nie zaprzeczy, że to piłkarski Małysz swoich czasów.

@krzaczor93: Małysz to na topie był zaledwie chwilę. Lewy w Top 5 ligach na świecie przez 13 ostatnich sezonów strzelił co najmniej 25 goli w każdym, a zaraz będzie 14. takim sezon, bo mu brakuje kilku bramek tylko i zrówna się z Cristiani Ronaldo zostawiając w tyle Messiego, z którym obecnie dzieli drugie miejsce.
  • Odpowiedz
@rozdartapyta: O ile to jest niemal niemożliwe, bo Lewy obecnie jest top 3 napastników, jak nie top 1, o tyle dalej mamy (mieliśmy?) mnóstwo piłkarzy na bardzo wysokim poziomie, w dobrych klubach. Zielu w Napoli, Milik i Szczęsny w Juve, nawet Krycha w PSG lub Sevilli, Kiwior w Arsenalu. Mamy trochę tego mimo wszystko.
  • Odpowiedz
@RenkaRenkeMyje a żebyś się nie zdziwił ( ͡° ͜ʖ ͡°) kiedyś młode sportowe talenty przepadały obecnie ojcowie „amatorzy” wysyłają od małego na treningi swoje dzieci. Więc są 5-15 lat zobacyzsz 18 latków bardzo obiecujących w repce (o ile selekcjoner nie będzie miał mentalności leśnego dziada ze 18-20 latek niech się obiega na rezerwach)
  • Odpowiedz
prawdopodobnie za naszego życia nigdy nie zobaczymy Polaka w takich klubach i na takim poziomie jakim gra Robert.

@rozdartapyta: Prawdopodobnie? A jak obliczyłeś to prawdopodobieństwo
  • Odpowiedz
Małysz to na topie był zaledwie chwilę

@Kismeth: No nie wiem, kłóciłbym się. Małysz przez trzy sezony złomował wszystkich co w tym sporcie już jest wyczynem, ale później też nie zwalniał tempa i nawet w słabszych sezonach nie schodził poniżej pierwszej 15 Pucharu Świata. Jedyny współczesny skoczek, który tak równo skakał przez lata to może Kraft (z wyjątkiem sezonu 2020/2021) i Ahonen. Wcześniej jeszcze Nykaenen (przez 5 sezonów).
  • Odpowiedz