Aktywne Wpisy

CheekiBreekiBandito +551
źródło: temp_file3828091634160998515
Pobierz
AidsFiesta +620
Jestem na robocie właśnie u klientów, i jest taka fajna 18 letnia niunia, trochę ją tam podrywałem, ale chyba nie jest zainteresowana. Właśnie sobie walę kloca u nich na kiblu a w łazience mają cały kaloryfer suszących się majeteczek i staniczków. Kusi jak diabli ale trzymam się już 3 tyg bez keksu i 2 tyg no fap więc szkoda passy. No i nie chciałbym sam przed sobą robić creepa z siebie. Niuchnę

A wszystkim hejterom Pana Piłkarza życzę wiecznej sraczki, idzcie być toksyczni gdzie indziej.
DZIEKUJE PAN ROBERT
#mecz #pilkanozna #takaprawda
źródło: temp_file4274170367604557009
PobierzEbi Smolarek w kadrze Beenhakkera ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@rozdartapyta: my w ogóle pewnie nie zobaczymy drugiego takiego strzelca, a to żeby to jeszcze raz był Polak to już w ogóle cud
@krzaczor93: Małysz to na topie był zaledwie chwilę. Lewy w Top 5 ligach na świecie przez 13 ostatnich sezonów strzelił co najmniej 25 goli w każdym, a zaraz będzie 14. takim sezon, bo mu brakuje kilku bramek tylko i zrówna się z Cristiani Ronaldo zostawiając w tyle Messiego, z którym obecnie dzieli drugie miejsce.
@rozdartapyta: Prawdopodobnie? A jak obliczyłeś to prawdopodobieństwo
Lewandowski i Kubica
@Kismeth: No nie wiem, kłóciłbym się. Małysz przez trzy sezony złomował wszystkich co w tym sporcie już jest wyczynem, ale później też nie zwalniał tempa i nawet w słabszych sezonach nie schodził poniżej pierwszej 15 Pucharu Świata. Jedyny współczesny skoczek, który tak równo skakał przez lata to może Kraft (z wyjątkiem sezonu 2020/2021) i Ahonen. Wcześniej jeszcze Nykaenen (przez 5 sezonów).