Aktywne Wpisy

ted-ed-tyi +58
Lęk przed pójściem do pracy.
Ostatnio zwolniłam się z pracy, od tej pory panicznie boję się powrócić do pracy. Mam jeszcze oszczędności, jednak tak bardzo się boję. Byłam u psychologa, ale to nic nie dało.
Ostatnio zwolniłam się z pracy, od tej pory panicznie boję się powrócić do pracy. Mam jeszcze oszczędności, jednak tak bardzo się boję. Byłam u psychologa, ale to nic nie dało.

pedrovegas +3
Cześć,
Czy naprawiał z was ktoś szybę samochodową, chodzi mi o to że dostalem kamieniem z auta przede mną i pojawilo sie pęknięcie 15 cm na przedniej szybie i po tygodniu poszło kolejne 2 cm. Jak nic noe zrobie to za miesiąc przejdzie przez całą szybę. Wymiana nie wchodzi w gre, zażądali 700 euro. Czy robił ktoś z was punkt za pomocą wiertarki? Dużo osób ma tak szyby zapunktowane ale w internecie
Czy naprawiał z was ktoś szybę samochodową, chodzi mi o to że dostalem kamieniem z auta przede mną i pojawilo sie pęknięcie 15 cm na przedniej szybie i po tygodniu poszło kolejne 2 cm. Jak nic noe zrobie to za miesiąc przejdzie przez całą szybę. Wymiana nie wchodzi w gre, zażądali 700 euro. Czy robił ktoś z was punkt za pomocą wiertarki? Dużo osób ma tak szyby zapunktowane ale w internecie

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Zeleński nie dzwoni, Zachód nie zaprasza. Coraz więcej drwin godzi w jego nabrzmiałe ego. Odzyskane TVP już pobiegło z ratunkiem, zaprosiła do studia i łechtają tego narcyza, pytaniami typu „a jak pan już zostanie prezydentem, to jaki pierwszy krawat pan założy? ☺️”
Kolejni ambasadorowie mają go w pi*ździe. Izraelski, rosyjski, przy ukraińskim tylko się głupkowato uśmiechał, jak nas obrażał…
Jak mówił, że ruski ambasador właśnie wyjeżdża z kraju, to zapomniał dodać, że tylko na kilka dni 🤡, po czym nałożył na niego potężny pakiet mini sankcji… 🫠
Tak więc, może jego maksymalnie kretyńska decyzja skomplikuje i tak już problematyczna sytuację Polaków w Rosji ale (UWAGA!!!) tag o Radku rozsiewanym przez jego trolle jest wysoko w rankingu Twittera 💪💪💪💪💪💪
Myślałem, że jednym z celów MSZ, jest dbanie o Polaków, za granicą ale widać priorytetem obecnego szefa tego ministerstwa, jest dbanie o jego narcystyczne ego, nawet jeśli ma to destrukcyjny wpływ na obywateli o których ma dbać
#bojowkaradkasikorskiego #4konserwy #neuropa #dobrazmiana #ukraina #polityka
źródło: Zrzut ekranu 2024-10-27 o 00.31.43
Pobierznie chodzi o placówki "GRU" tylko o jakiś dowód że Sikorski ma na cokolwiek wpływ, w polityce między zachodem a wschodem
źródło: IMG_4605
Pobierz