Wpis z mikrobloga

wykop stał się prywatnym folwarkiem totalitarystów.oni opłacają użytowników tej strony w celu wprowadzenia cyfrowego reżimu. Robią ustawki zsynchronizowane z programem w "polskich" mediach(powódź- nowy batman w tv). Mają również dostęp do danych prywatnych i wrażliwych, więc w momencie,gdy np. nie zgadzasz się z ich poglądami, cenisz sobie wolność, prywatność nasyłają tę horde i mogą uprzykrzyć Ci życie. Cancel culture-"kultura" anulowania, pozaprawnego, zbiorowego, przede wszystkim sieciowego karania,niszczenia, synonim upadku debaty, zagrożenie dla demokracji, koniec wolności słowa i swobodnej dyskusji. Kim są ci użytkownicy zachęcam również internautów do zbierania informacji na ich temat. To zwykli chwilówkarze, osoby niezrównowarzone psychicznie, oszuści internetowi,"uroczy" anime,"silni razem", tęczowe,lewackie bojówki(czy aby napewno osoby o odmiennej orientacji chciałyby by ci totalitaryści wypowiadali się w ich imieniu?), tchórze chowający się za różowym paskiem, frustraci nie mający swojego życia i atakujący grupowo kobiety, bo to "podludzie", alkoholicy i ćpuny.

Uratowałem świat przed covidowym zamordyzmem(użytkownicy tej strony nakręcali, udawali objawy, by znaleźć się w gorących, popierali lockdowny, szczepionki nr. itd.). Oto jak za to płacę:
-totalna inwigilacja (podsłuch,podgląd)
-ciągłe nękanie mnie, całego osiedla i okolicznych donośnymi dźwiękami na ulicy(motory,auta)
-ciągłe wiercenie w mieszkaniu wyżej(od tego chyba powiększyło swój metraż dwukrotnie)
-drony, petardy podczas ciszy nocnej
-codziennie wjeżdzające pojazdy na sygnale
-utrudnianie zwykłych czynności domowych i życiowych(samolot nad głową po wyjściu ze sklepu-filmik jest na facebooku)
-podpalanie okolicznych działek i domów
-jestem zwykłą osobą prywatną i mam konto tylko na wykopie, więc przekupieni użytkownicy(głównie lewackie bojówki) utrudniają mi i innym życie w sposób zsynchronizowany, po prostu się wyżywają(tworzą wpisy po to, by pojawiły się sygnały).

Podaj dalej, bo mnie cenzurują na innych portalach i będą chcieli uniknąć odpowiedzialności wstępując do młodzieżówek partyjnych(doktryna neumanna)
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach