Aktywne Wpisy

baidu +20
Ciekawe podsumowanie dlaczego administracja D. Trumpa moze dazyc do krachu na gieldzie.
W skrocie:
- poprzednia administracja, pod koniec rzadow wyemitowla mnostwo krotkoterminowych obligacji, powodujac ze w ciagu nastepnych 6 miesiecy USA beda mialy do splaty dlug w wysokosci $7T (7 bilionow dolarow).
- obecnie w USA oprocentowanie 10 letnich obligacji jest rekordowo wysokie (ponad 4% a siegnelo nawet 4.8%). Takze refinansowanie dlugu na takich obligacjach byloby ogromnie kosztowne.
- zatem, zeby nie doprowadzic do
W skrocie:
- poprzednia administracja, pod koniec rzadow wyemitowla mnostwo krotkoterminowych obligacji, powodujac ze w ciagu nastepnych 6 miesiecy USA beda mialy do splaty dlug w wysokosci $7T (7 bilionow dolarow).
- obecnie w USA oprocentowanie 10 letnich obligacji jest rekordowo wysokie (ponad 4% a siegnelo nawet 4.8%). Takze refinansowanie dlugu na takich obligacjach byloby ogromnie kosztowne.
- zatem, zeby nie doprowadzic do

ada_lovelace +3
pokaż mi swoje jądro linuksa to ukaże jakim człowiekiem jesteś
- 6.12.17-amd64 65.4% (17)
- 5.15.104-1-pve 34.6% (9)
Uratowałem świat przed covidowym zamordyzmem(użytkownicy tej strony nakręcali, udawali objawy, by znaleźć się w gorących, popierali lockdowny, szczepionki nr. itd.). Oto jak za to płacę:
-totalna inwigilacja (podsłuch,podgląd)
-ciągłe nękanie mnie, całego osiedla i okolicznych donośnymi dźwiękami na ulicy(motory,auta)
-ciągłe wiercenie w mieszkaniu wyżej(od tego chyba powiększyło swój metraż dwukrotnie)
-drony, petardy podczas ciszy nocnej
-codziennie wjeżdzające pojazdy na sygnale
-utrudnianie zwykłych czynności domowych i życiowych(samolot nad głową po wyjściu ze sklepu-filmik jest na facebooku)
-podpalanie okolicznych działek i domów
-jestem zwykłą osobą prywatną i mam konto tylko na wykopie, więc przekupieni użytkownicy(głównie lewackie bojówki) utrudniają mi i innym życie w sposób zsynchronizowany, po prostu się wyżywają(tworzą wpisy po to, by pojawiły się sygnały).
Podaj dalej, bo mnie cenzurują na innych portalach i będą chcieli uniknąć odpowiedzialności wstępując do młodzieżówek partyjnych(doktryna neumanna)