Wpis z mikrobloga

Co myślicie o takiej osobie jak moja kuzynka. Ostatnio miałem chwilę kryzysu i na jednej z grup na FB dotyczącej depresji napisałem o swoich problemach z samotnością i z tym że nie radzę sobie w życiu mimo 40 lat na karku. Chciałem ogólnie nie czuć się sam. Napisałem z normalnego konta, ogólnie mało tam na nim miałem znajomych wszyscy wywalone. Szansa zerowa przy 20 kilku znajomych ale jednak.
Pech chciał, że zobaczyła to moja kuzynka, która zrobiła screena i wysłała moją wiadomość wszystkim, oprócz mnie. Tak,że dzisiaj moją wiadomość pokazywała mi podpita matka, wujek pijany komentował z kuzynami. Ogólnie jestem dziki i nie integruje się siedzę sam to czego ja oczekuję. Kuzynka dobrze zrobiła bo po co nam pisać głupoty w internecie i być pośmiewiskiem dla innych. Tak mi radzili wspólnymi siłami nad moim problem Jak tu ich mam nie kochać. Ehhhh
#depresja #przegryw #przegrywpo30tce
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@b4a3: >Pech chciał, że zobaczyła to moja kuzynka, która zrobiła screena i wysłała moją wiadomość wszystkim, oprócz mnie

Uj z nią, nie robi się tak. Ja nie pisałbym takich rzeczy z oficjal konta, od tego mam fejka, ale tak czy tak źle zrobiła, a rodzina i tak cię pewnie nie zrozumie bo musieliby być na twoim miejscu by zrozumieć co czujesz.
  • Odpowiedz
@b4a3 jak dla mnie to niezbyt dobrze. Nie powinna tego robić w taki sposób, język się martwiła - jest milion delikatniejszych i bardziej odpowiednich sposobów żeby Ci pomóc. Szczególnie, że to bardzo delikatna sprawa.
  • Odpowiedz