Aktywne Wpisy
wfyokyga +599
Dzień dobry, coś się popsuło i nie mogłem dodawać czołgów. Bana dostałem za wpis cytuje bez wulgaryzmów "Wuje usuneli mi wpis z tekstem bajo jajo, nie mam siły do tej urwy". Przy najmniej to jest w naruszeniach usunięte, jako naruszenie regulaminu i nieodpowiednie treści. Na starym wypok, klikałeś informacje o banie i cie odsyłało za co konkretnie. Teraz trzeba się chyba domyślać ALE ale, nie wykluczam masowego zgłaszania przez onuce, podobne teksty
JanLaguna +216
Punkt zwrotny syryjskiej wojny domowej?
Rebelianci weszli do Aleppo i zajmują kolejne dzielnice miasta. W szeregach wojsk Assada panuje duży chaos, brakuje koordynacji, a niektóre oddziały wpadły w panikę. Chaos jest tak duży, że armia opuszcza wiele miejsc zanim jeszcze zetkną się z rebeliantami. W efekcie w ręce rebeliantów wpadają kolejne bazy wojskowe z magazynami pełnymi uzbrojenia. To ghanima (ar. łupy wojenne), której rebelianci nie widzieli od lat.
Wygląda to źle dla wojsk rządowych
Rebelianci weszli do Aleppo i zajmują kolejne dzielnice miasta. W szeregach wojsk Assada panuje duży chaos, brakuje koordynacji, a niektóre oddziały wpadły w panikę. Chaos jest tak duży, że armia opuszcza wiele miejsc zanim jeszcze zetkną się z rebeliantami. W efekcie w ręce rebeliantów wpadają kolejne bazy wojskowe z magazynami pełnymi uzbrojenia. To ghanima (ar. łupy wojenne), której rebelianci nie widzieli od lat.
Wygląda to źle dla wojsk rządowych
Daj link na pw pls mordko