No niestety raczej niewypał ten Dom Strachu Reziego. LoL od Amazona nawet fajnie się ogląda i nie chcę za bardzo tego porównywać ale no strasznie nudne to było. W ogóle nie zachęciło do oglądania 2 odcinka. 37 minut odcinka a zerkałem co chwilę kiedy się kończy odcinek. Problemy z audio, kiepska jakość obrazu przez ciemne pomieszczenia, kamery za brudnymi szybami, bezsensowne zadania typu papier w zamrażarce vs zrób mi herbatę. Tylko 2 życia z czego w 1 odcinku tyle osób się przestraszyło ale no nie możemy im zabrać życia bo się program skończy na 2 odcinku. Rezi co chwilę wchodzi im na chatę, jeszcze tekst że nikt czegoś takiego nie wymyślił, nie no wcale LOL gdzie nie można się zaśmiać nie polega na zamknięciu ludzi na 6h i dawaniu im 2 żyć XD jeszcze ta muzyczka, albo robisz klimat programu albo dajesz wesołą muzyczkę podczas montażu. Obejrzeć pewnie obejrzę ale już widać że zrobi to słabe wyświetlenia.
@MrBeast: zobaczymy jak ten drugi odcinek ale fakt ten wyszedł słabo. Zapowiedzi robiły duży hype, a wyszło mocno średnio. Spodziewałem się czegoś lepszego no ale to samo było z OjWotjkiem i ostatnią serią z państwami, też hype ogromny, a po pierwszym odcinku okazało się coś innego niż ludzie myśleli, że będzie i dopiero potem się rozkręciło
@MrBeast: nuda straszna i do tego jakoś to jest dziwnie zrealizowane. Co chwile rezi na chate wbija i cośtam ględzi, potem oglądają powtórkę, że ktoś się ruszył i elo. Nie wiem kto wpadł że jest to dobry pomysł xd
I jeszcze ten kizo wygląda jak ich stary, co na impreze przyszedł pilnować dzieci xDD
LoL od Amazona nawet fajnie się ogląda i nie chcę za bardzo tego porównywać ale no strasznie nudne to było. W ogóle nie zachęciło do oglądania 2 odcinka.
37 minut odcinka a zerkałem co chwilę kiedy się kończy odcinek.
Problemy z audio, kiepska jakość obrazu przez ciemne pomieszczenia, kamery za brudnymi szybami, bezsensowne zadania typu papier w zamrażarce vs zrób mi herbatę.
Tylko 2 życia z czego w 1 odcinku tyle osób się przestraszyło ale no nie możemy im zabrać życia bo się program skończy na 2 odcinku.
Rezi co chwilę wchodzi im na chatę, jeszcze tekst że nikt czegoś takiego nie wymyślił, nie no wcale LOL gdzie nie można się zaśmiać nie polega na zamknięciu ludzi na 6h i dawaniu im 2 żyć XD
jeszcze ta muzyczka, albo robisz klimat programu albo dajesz wesołą muzyczkę podczas montażu.
Obejrzeć pewnie obejrzę ale już widać że zrobi to słabe wyświetlenia.
#rezi #domstrachu #ekipa #friz
I jeszcze ten kizo wygląda jak ich stary, co na impreze przyszedł pilnować dzieci xDD