Aktywne Wpisy
klaudxx +4
Jednym z plusow bycia singielka jest to, ze nie trzeba wymyslac ani kupowac prezentow partnerowi na swieta.
Zawsze mnie to meczylo, ze musze myslec co kupic, biegac po tych sklepach bo wypada, bo on pewnie tez cos kupi, a tak wywalone. Nie mam komu kupowac i moge patrzec jak inni marnuja na to swoj czas i zycie.
Tylko czasami brakuje porzadnego dupcenia ale juz sie przyzwyczajam chyba
#rozkminy #zwiazki
Zawsze mnie to meczylo, ze musze myslec co kupic, biegac po tych sklepach bo wypada, bo on pewnie tez cos kupi, a tak wywalone. Nie mam komu kupowac i moge patrzec jak inni marnuja na to swoj czas i zycie.
Tylko czasami brakuje porzadnego dupcenia ale juz sie przyzwyczajam chyba
#rozkminy #zwiazki
Alcadent +404
ja p------e jak sobie przypomnę jak szukałem mieszkania z wtórnego i wszędzie musiałem się umawiać przez pośredników XD. Prawie każdy przed chciał podpisać umowe, ze za jego plecami nie będę się kontaktował z właścicielem i wyglądało to tak, ze przed blokiem na jakiejś ławce albo na murku to podpisywałem. Niektórzy nie raczyli nawet wysłać tego przed, żebym się zapoznał i nie tracić czasu. No dobra, ale skoro podpisuje umowe gdzie przeważnie widnieje
Popularny sportowiec jak Lewandowski jest mega bogaty, ale przez społeczeństwo może być uznany jako prostak bez ogłady biegający za piłką.
Lekarzy jest mimo wszystko dużo i większość z nich to po prostu wyrobnicy. Trudno się często z nimi utożsamiać.
Wyobraźcie sobie, że jesteście takimi kompozytorami jak Richard Wagner, Piotr Czajkowski- jesteście elitą intelektualną, emocjonalną, z wieloma fanami/fankami gdzie głowy państw zabiegają,.żeby was poznać.
Za waszego życia wiecie, że niektóre z waszych kompozycji będą słuchane przez setki jeśli nie tysiące lat.
#korposwiat #pracbaza
@Glimpse0fTheFuture: niezła fantazja. A rzeczywistość jest taka, że dzisiejsi najlepsi kompozytorzy (oprócz tych od muzyki filmowej) docaniani są przez garstkę zainteresowanych i muszą robić żenujące chałtury, żeby mieć z czego kredyt spłacać.