Aktywne Wpisy

g0blacK +2019
Lista obecności. Byłem tutaj. Robert wygrywa Le Mans!
#listaobecnosci #lemans #kubica #powrutcontent #motoryzacja
#listaobecnosci #lemans #kubica #powrutcontent #motoryzacja
źródło: 05ba78723f3159a0ba073af5ffff5b976b2fe6d10cf8cdef7e678698705667d1,w800
Pobierz
czyznaszmnie +320
Lista na T= -0:00:00
To już ostatnia lista obecności 93. edycji LeMans24h
Inaczej niż wszystkie pozostałe listy, ta tradycyjnie zostaje otwarta na T= -0:21:37 i zamknięta +0:21:37 #wykopobrazapapieza
Dziękuję
To już ostatnia lista obecności 93. edycji LeMans24h
Inaczej niż wszystkie pozostałe listy, ta tradycyjnie zostaje otwarta na T= -0:21:37 i zamknięta +0:21:37 #wykopobrazapapieza
Dziękuję

Ciąg dalszy w komentarzach.
#banki #bank #santanderbankpolska
źródło: temp_file4240261874812244203
PobierzDuplikat karty SIM? OK, ale czy stara karta SIM została wyłączona? Autor pisze, że nie ustalono czy to ta metoda.
Bzdura jakaś. Ktoś tu ściemnia. Nie mogą działać dwie karty SIM. Jak wyrabia sie duplikat to pierwotna karta jest deaktywowana. Strsza osoba zgłasza problem operatorowi i do banku. Policja ma informację czy taka sytuacja miała miejsce.
Z jednej strony - dobrze, że sprawa skończyła się pozytywnie dla klienta.
Z drugiej strony - nie dziwcie się następnym razem, jak bank wam odmówi wypłaty gotówki w bankomacie, albo anuluje zlecony przelew, powołując się na jakąś mętną i niejasną heurystykę wykrywania przestępstw.
@Matias: Mam Santander i mBank, mBank mój wiodący bank, wszystko bdb. od 2012 żadnych problemów czy opłat.
Santander dużo gorzej, jeszcze jak był WBK to przelewy internetowe do śmiesznych 10 tys. zł, teraz w Santander to i tak limit dzienny tylko 65 tys. zł, w mBank nie ma problemu.
Santander przy wpłatomacie pyta o źródło gotówki, aplikacja śledzi ślad weglowy, w mBank tego
tylko to nie jest problem jednego banku, klient powinien mieć opcje wyłączenia brania pożyczek online ale żaden bank tego nie robi.
i nic dziwnego, że Santander tak brnął w zaparte, teraz inni okradzeni będą powoływać się na ten wyrok sądu
btw jak można udowodnić, że nie doszło do tego że klient nie działał razem z tymi co ukradli pieniądze z konta
też mogę pomóc komuś w uzyskaniu
Co nie zmienia faktu ze z banki to hieny a sam santander sie tym tylko osmieszył,
I widzisz jak na tym wyszli że nie wliczyli empatii w koszta. Ludzie są przerażeni bo za chwilę to oni będą tą 70 letnią babinką do o------a z hajsu.