Wpis z mikrobloga

Ja jebe czy jest tu jakaś kobieta która oceni mój profil tinderowy i powie gdzie popełniam błąd? Specjalnie przeprowadziłem się do Warszawy, a by uciec z powiatowego, mam własny kwadrat a dalej człowiek siedzi w samotności eh
#tinder #przegryw
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 11
@Rufurege1 ty nawet możesz być bezrobotnym i bezdomnym menelem, jeśli masz 185 i szczękę

A jak krasnal mieszkający na złotej 44 to pies z kulawą nogą się nie obejrzy
  • Odpowiedz
  • 0
@koral: Nosz kurde, mam 183cm, wysportowana szczupła sylwetka, sąsiadka z dołu mówi, że mogę się wielu kobietom podobać i ni c---a się to nie pokrywa z rzeczywistością. Bedą na wakacjach zaponałem się z zagraniczną arabska pięknością, która już mnie męczy ciągłym wypisywaniem, a w polsce jak jak saharze. Chyba pakuje graty i stąd wypierdzielam, popracuje se zdalnie w jakimś tanim azjatyckim lub arabskim kraju i przynajmiej będe wiedział, że żyje...
  • Odpowiedz
  • 1
@Rufurege1
1. 2 cm robi różnicę
2. A sąsiadka to zamiast tak mówić już powinna ci na kolanach siedzieć a jeśli tak mówi to znaczy że grzecznie ci mówi że kijem by cię nie dotknęła
  • Odpowiedz
@Rufurege1: twój błąd polega na tym ,że szukasz na tinderze gdzie pozycja mężczyzn jest tragiczna (stosunek 9:1 )
A w Warszawie ,gdzie bogactwo jest najważniejsze, własny kwadrat to zdecydowanie za mało
  • Odpowiedz
@Rufurege1: Nigdzie nie popełniłeś błędu. Tak wygląda obecnie sytuacja normalnych facetów na portalu randkowym. Konkurencja jest tam zbyt duża, dziewczyny mają zbyt duży wybór, a co za tym idzie wymagania windowane są w górę. Portal randkowy to jedno z gorszych miejsc dla faceta gdzie szukać dziewczyny jeśli nie jesteś wyjątkowo przystojny.
  • Odpowiedz
@Rufurege1 albo masz zły ryjec albo c-----e zdjęcie ryjca a to jedyne co się liczy na tinderze, pokaz fotę to ocenimy - ja lvl 31, ten sam wzrost i nie mialem żadnych problemów ani nie musiałem szukać w Azji
  • Odpowiedz
  • 0
@Pavlo389: Ale ja nie mam problemów z tym ze nie mam par na tinderze tylko ze na 200 par 1% wyraziło chec spotkania, 5% porozmiawiało dłużej niż kilka zdań, a reszta to ghost itd
  • Odpowiedz
@Rufurege1 No to masz problem z prowadzeniem rozmowy, nawet jak jesteś chadem to musisz się jakoś wyróżniać bo laska ma dwudziestu chadow i odpisze temu, który jest bardziej oryginalny. Umawiałem się kiedyś z taka dziewczyna powiedzmy 7-8/10, 24 lata, inteligentna i ładna, pokazala mi swojego tindera i miała bodajże 40 tys polubien (wykupiła sobie golda na rok, bo dużo zarabiała i koleżanka ja namówiła po pijaku xD) i po kilkadziesiat wiadomości
  • Odpowiedz