Wpis z mikrobloga

Siema wszystkim, naprawdę dosłownie przeogromna prośba do Was, mianowicie gdzie znajdę cały ostatni mecz Realu z Borussią z polskim komentarzem? Po prostu cały czas miałem i mam wszystko wykupione od lat, ale póki co mam w UPC/Playu i niestety, ale wciąż nie są dostępne te nowe kanały, a naprawdę dosłownie przeogromnie mi na tym zależy, niemal wszędzie szukałem, ale niestety bezskutecznie, przynajmniej na razie. Naprawdę dosłownie przeogromnie proszę oraz tak samo z góry wielkie dzięki i pozdro! 😉🙂 #realmadryt #realmadrid #ligamistrzow #championsleague #bvb #borussiadortmund #mecz #sport #pilkanozna #football
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@tomszczyk wiem, że Kręcidło to pseudofan tej sekty FC Dźwigni Negreiry, ale i tak zawsze wolę po prostu po polsku, a tutaj nawet z ciekawości posłuchać tego jego dziennikarskiego „obiektywizmu”. 😃😀
  • Odpowiedz
  • 0
@tomszczyk zresztą kiedyś było coś takiego jak allgoals.info, a teraz allgoals.in no, ale niestety nie mogę się tam nawet zarejestrować, a właśnie niestety, ale jest to niezbędne, żeby cokolwiek stamtąd pobrać. Ciągle tylko mi wyskakuje jakiś komunikat/błąd, że niby źle przepisany kod z obrazka, tyle tylko, że tam nawet nie ma żadnego obrazka, po prostu nic się nie wyświetla.
  • Odpowiedz
@Chrzanex ja znam, ale nie bede rozpowszechniał tej białej zarazy wśród ludzi. Sorry. W Polsce jak jeszcze mieszkałem czyli prawie 20 lat temu miałem w------e na piłkę nożna szczerze mówiąc, ale po przeprowadzce do Anglii duzo sie nasłuchałem od ludzi itd, którzy solidnie mi obrzydzili ten klub. Barcelonie tez nie kibicuje zeby nie było, choc z dwojga wole ten klub zdecydowanie.
  • Odpowiedz