Aktywne Wpisy

nad__czlowiek +82
#blackpill #tiktok #zwiazki #tinder #s--s #logikarozowychpaskow #p0lka
Nie no to są jakieś jaja xD Babsko 2/10 na tinderze zmatchowało z typem 8/10 i ludzie ją pocisneli w komentarzach, że startuje do typów z nie swojej ligi a ona uważa, że taki koleś jest w jej typie i ona tylko takiego chce bo jest w jej typie xD A ludzie z
Nie no to są jakieś jaja xD Babsko 2/10 na tinderze zmatchowało z typem 8/10 i ludzie ją pocisneli w komentarzach, że startuje do typów z nie swojej ligi a ona uważa, że taki koleś jest w jej typie i ona tylko takiego chce bo jest w jej typie xD A ludzie z

źródło: KASZA
Pobierz

sudiczka +225
Wyglada na to, że ktoś tu jest nie tylko @cvvany ale jest też niezłym kłamczuszkiem. (。◕‿‿◕。)
Cvvany lis, reklamując biznes swojej różowej, zorganizował trzy #rozdajo (TRZY!) i w żadnym nie wylosował zwycięzców. Łącznie zebrał 2572 plusy, więc jeśli jeden z nich był Twój, to możesz czuć się zrobiony w bambino.
Widać biznes różowej ma bardzo wysokie standardy jeśli chodzi o uczciwość. To
Cvvany lis, reklamując biznes swojej różowej, zorganizował trzy #rozdajo (TRZY!) i w żadnym nie wylosował zwycięzców. Łącznie zebrał 2572 plusy, więc jeśli jeden z nich był Twój, to możesz czuć się zrobiony w bambino.
Widać biznes różowej ma bardzo wysokie standardy jeśli chodzi o uczciwość. To

źródło: 62274833-E911-43BB-8F6F-E53057C77454
Pobierz
#zycietruckera #bekaztransa
źródło: IMG_20241026_092805
Pobierzźródło: IMG_20241026_092814
Pobierzźródło: IMG_20241026_092823
Pobierzźródło: IMG_20241026_092833
Pobierzźródło: IMG_20241026_092842
PobierzI to dopiero po twoim komentarzu, bo nawet mi nie przyszło do głowy że to jakiś skrót xD myślałem że miał mini wylew
@hpiotrekh
A co do wieku to jestem tak stary, że patrząc na takie zdjęcia nie myślę "ale się r------ł" tylko "ale to będzie kosztować" i aż mi przykro jak sobie pomyślę o kierowcy i wlascicielu auta
Ztcw to spolszczone afaik. Ja wiem że trzeba wszystko brać z angielskiego, bo przecież wtedy jest światowo xD
A argument z gimbazą do skrótów używanych od ~20 lat jest zabawny. EOT ( ͡° ͜ʖ ͡°)