Aktywne Wpisy

CrokusYounghand +437
jacekparowka +132
Nie rozumiem jak można w XXI wieku jeszcze twierdzić że j-----e w pracy to jest jakaś normalna sytuacja? Minimum 8 godzin dziennie wyjęte z życia. 8 godzin najlepszej części dnia. 8 godzin które można było wykorzystać na spędzenie czasu z bliskimi, na swoje hobby, nawet na walenie konia które jest bardziej pożyteczne niż napychanie kieszeni jakiemuś milionerowi. 8 godzin żeby móc sobie zapewnić podstawowe dobra jak jedzenie czy mieszkanie.
Ktokolwiek jeszcze broni
Ktokolwiek jeszcze broni

Zapraszam do oficjalnej listy obecności przed ostatecznym utarciem nosa Izraelowi.
#izrael #iran #listaobecnosci
Pośrednio to wiadomo, że "jedna pani drugiej pani" i zaraz wychodzi, że "te złe żydy to sprawiają, że krowy dają kwaśne mleko", ale ostatecznie, jak przychodzi co do czego, to w momencie gdy wysadza się arabski terrorysta, mam w głębokim poważaniu, kto tam gdzieś na 10 szczeblu
I to tylko igła w stogu siana nikczemnych operacji pewnego panstewka.
Więc pomysl lepiej nad szerszą perspektywą, ignorancja nie jest odpowiedzią.
Panowie, spokojnie. Dzwoniłem do Izraela i zapytałem o faktyczną sytuację. Izrael powiedział, że to tylko plotka internetowa i nie wie nawet kto i po co ją puścił. Nie panikujcie więc i jak powiedział Abraham Lincoln- nie wierzcie we wszystko co widzicie w internecie.
-nie lubimy żydów i nigdy nie lubiliśmy. Hejtowaliśmy Izrael zanim stało się to modne.
-niezbyt ich lubimy, ale zawarlismy z nimi niełatwy sojusz, bo to z czym walczą jest jeszcze gorsze. Radykalny Islam to naprawdę jest najgorszy syf jaki kogokolwiek może spotkać w świecie zachodnim. A tam ten syf jest sponsorowany przez rząd i ma budżety regularnych wojsk.
Tylko idiota by się cieszył i podniecał taką sytuacją. To by dawało ruskom idealny pretekst do porzucenia atomowej neutralności.