Wpis z mikrobloga

• 1
@Kotouak: One nie tylko są sympatyczne, ale latają samolotami i mordują od lat terrorystów islamskich.
Fajnie wyglądają, ale znają 100 sposobów, by cię ubić... bez broni.
  • Odpowiedz
  • 5
@clown_world_order: Wiesz że ten wpis nie jest ok? Kurdowie i ich kobiety walczą z terroryzmem islamskim i faszyzmem tureckim od lat. W dupie mają religię i w dupie mają pieniądze. Niestety nic o tym nie wiesz, bo siedzisz na wykopie.
  • Odpowiedz
  • 3
@clown_world_order: Sprawdź kiedy pojawili się Kurdowie, gdzie mieszkali, kto ich zniewolił i czemu walczą. Dopiero pisz mi o tubylcach. Równie dobrze mógłbyś srać na Polskę podczas rozbiorów, ale pewnie i tak byś to robił.
  • Odpowiedz
@Pshemeck ale mnie nie ubiją, bo ja im kibicuje i też nie lubię p------------h mudżahedinów i innych religijnych p-----w, obojętnie spod jakiego znaku
  • Odpowiedz
  • 0
@Kotouak: Kurdowie są jak Persowie. Walczą o swoje, chcą pamiętać przodków i tylko tyle.
Islam wiele złego zrobił, ale też odpalił totalne powroty do korzeni.
  • Odpowiedz
. W dupie mają religię i w dupie mają pieniądze

@Pshemeck: Bo spora część ich partyzantki to komuniści. A jak na razie komunizm zabił więcej ludzi niż jakikolwiek religijny ekstremizm.
  • Odpowiedz
@kontonr77: @Pshemeck Naprawdę nie warto spłycać tego tematu do jakichś uproszczeń typu dobrzy Kurdowie czy tam Persowie itd a inne złe grupy. Po pierwsze ideologia tych organizacji typu PKK itd tak jest bliska komunizmowi a dawniej były określane jako maoistyczne - to się potem zmieniło ale są to kontrowersyjne ideologie a i PKK w Turcji ma swoje za uszami zdecydowanie również - atakowanie celów cywilnych, porywanie młodych Kurdyjskich chłopaków
  • Odpowiedz