Wpis z mikrobloga

Elo #gdansk :D takie #pytanie: lądujemy na lotnisku im. Leszke o 23:05 czyli trochę późno, jakie są opcję dostania się do centrum o tej godzinie? Of kors obczaiłem sobie już i zbiorkom i np. prywatne transfery, ale może Wy wiecie o fajnych opcjach a ja nie wiem bo dopiero będę tam drugi raz a pierwszy raz przylatywałem tam milion lat temu :P
Dziękuję i pozdrawiam
love
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@acidd:
Jeśli lądujecie dziś to na nocny jadący bezpośrednio się nie załapiesz, reszta to albo przesiadki albo godzina telepania. Spokojnie się wypakuj, poczekaj jeszcze 15 minut i łap Ubera/Bolta, ceny wracają do normy niedługo po lądowaniach samolotów.
  • Odpowiedz
@acidd: te na miejscu mogą być droższe niż pozostałe, możesz sobie w itaxi zamówić na konkretną godzine z odrazu podaną kwotą
  • Odpowiedz
@acidd: mają aplikacje, jak ustawisz godzinę odbioru z lotniska to poda kwotę i będziesz widział czy ktoś przyjął zlecenie, jest mapa do śledzenia kierowcy itp - nie trzeba nigdzie dzwonić i domyślać się który kierowca czym przyjedzie
  • Odpowiedz
@acidd: nie wiem jak w Gdańsku, ale w Warszawie korzystając na lotnisku z Bolta/Ubera czy pewnie taksówek płaci się więcej, ale jak wyjdziesz poza teren lotniska to już można było o wiele taniej zamówić ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz