Aktywne Wpisy

Lewusx +169
Za 9 tygodniu debiut na scenie PRO.
Miejsce debiutu, Niemcy, Kolonia.
Zawody PRO to takie zawody, na których udział mogą wziąć tylko posiadacze karty IFBB PRO, jest nas w Polsce mało jeśli chodzi o kulturystykę, nie biorę pod uwagę Classic/Men's Physique bo to troszkę co innego.
Obecna waga 117kg.
Miejsce debiutu, Niemcy, Kolonia.
Zawody PRO to takie zawody, na których udział mogą wziąć tylko posiadacze karty IFBB PRO, jest nas w Polsce mało jeśli chodzi o kulturystykę, nie biorę pod uwagę Classic/Men's Physique bo to troszkę co innego.
Obecna waga 117kg.

źródło: IMG_2913
Pobierz
lukasz-idzikowskiii +488
#rozdajo
Cześć!
Mam do oddania szafkę Lumea – pierwszy meblowy produkt, który stworzyłem własnoręcznie. Wysyłka na mój koszt.
Zachęcam również do odwiedzenia sklepu: www.meublia.pl
Losowanie
Cześć!
Mam do oddania szafkę Lumea – pierwszy meblowy produkt, który stworzyłem własnoręcznie. Wysyłka na mój koszt.
Zachęcam również do odwiedzenia sklepu: www.meublia.pl
Losowanie

źródło: 20250209_124906
Pobierz
Ze wszystkich metropolii to chyba #krakow był najgorszą do życia a byłem nieraz i szukając mieszkania prędzej bym wolał Warszawę czy Wrocław. Kraków to taki mental ludzi napływowych z Podparpacia i okolicznych wiosek + góralski charakter.
- chamscy, niemili ludzie, wieczne nerwowi i nabuzowani
- kobiety z charakterem sebixa patusa i jak nie zejdziesz jej z drogi na ulicy to cie uderzy z bara, głośne, agresywne, wulgarne
- najgorsi kierowcy w Polsce + ulubione miasto wszelkich wielbicieli wyścigów
- drogo a przy tym tragiczna obsługa klienta
- życie nocne w Krakowie to w praktyce darmowe s3ks imprezki dla pijanych Angoli i czarnych/latynosów
- poza starym miastem (które nudzi się po 3 dniach) Kraków jest brzydki i nie ma co robić
- legendarne możliwości w Krakowie to w zasadzie dużo uczelni (dobre UJ, AGH) i dużo kołchozów zagranicznych
- drogie mieszkania, drogi wynajem, (tak jak wspomniałem wcześniej) wszystko drogie
- korki
#malopolska #mieszkanie #zycie #nieruchomosci #polska #warszawa #wroclaw #przemyslenia #tinder #przegryw
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: razzor91
@mirko_anonim: Oprócz tego, że nie prawda, to tak jest wszędzie.
Reszty nie komentuję, bo to są bzdury.
@Kebab_po_browarze: Pcim Dolny z którego pochodzi ( ͡° ͜ʖ
@mirko_anonim: poprawiłem
- mieszkania/wynajem drogie
- wyjście na miasto wiąże się z setkami zł zostawionymi w restauracji
- korki albo przepełniona komunikacja
- generalnie okazuje się że nagle nie ma co robić bo wszystkie atrakcje są dla dzieci, seniorów a dni otwarte czegokolwiek są w południe dnia
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer