Wpis z mikrobloga

#hotelparadise ja jebe, takiego śliskiego typa jak Wojtek to dawno nie było w HP. Ola jest jaka jest robi zajebiste dymy ale gdzieś w głębi duszy wie że chwilami przesadza XD ale Wojciech w swojej samoocenie to jest pewnie chodzącym ideałem
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@cmdenergy ale zobacz ile sił kosztowało Olkę kłamstwo Karolinie że ona nie chciała oddać immunitetu, że aż sama poszła do KuPy i się załamała. Jak można być tak fałszywym. Wujciech to wujciul i tu też nie ma dyskusji. Kej kej chociaż się przyznał co mówił, ale to nie było knucie aby wyrzucić. Ehhh niech sie to już kończy
  • Odpowiedz
@cmdenergy zgadzam się w 100% co do Wujciecha. Podobnie myślę o Oli, że dość dobrze gra w grę. Jedynie zawiodłem sie, że skłamała tak w żywe oczy, zamiast zagrać ferplej i przyznać się jaki miała plan. Wg mnie wtedy by nie miała wyrzutów sumienia. Wyrzuty ma bo jawnie skłamała i nie można wytłumaczyć tego gra
  • Odpowiedz
@cmdenergy Ja bym się nie zdziwił jakby był jakimś socjopatą patrząc po oczach i po tym jak tyle czasu udawał, ale jak pojawiła się adrenalina i ktoś mu zagroził momentalnie zrzucił maskę i zaczął pokazywać prawdziwego siebie
  • Odpowiedz