Wpis z mikrobloga

Mircy, jaka przyjemna sytuacja mnie spotkała!
7 lat temu kupiłem #gramofon na allegro od takiego pana, który zajmuje się regeneracją starych gramofonów żeby były tip top. I tak się złożyło, że igła skończyła swoją żywotność, a że to sprzęt starszy ode mnie i wkładka nie jest uniwersalna tylko typowo Sony, to odezwałem się do niego z pytaniem czy wie gdzie taką kupić. W 40 minut miałem link do sklepu i igła już odebrana przez kuriera #inpost.

Może nic takiego, ale samo to, że po prostu nie zostałem olany, bo pan Darek nie miał żadnego interesu żeby mi pomagać, poprawiło mi dzień.

Jakby ktoś chciał kupić dobry gramofon, to polecam esdarek na Facebooku, z tego co rozumiem to nie prowadzi już sklepu, bo robi zamówienia na bieżąco, więc na sprzęt będzie trzeba trochę poczekać, ale warto, bo gruntownie odrestaurowany stary gramofon bije na głowę wszystko co możesz kupić nowego w podobnej cenie.
zordziu - Mircy, jaka przyjemna sytuacja mnie spotkała! 
7 lat temu kupiłem #gramofon...

źródło: 568a3cf72bac41c38b40d0cbdbc9de13

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@bartd pan Darek chyba nie potrzebuje reklamy skoro zamknął sklep przez natłok zamówień bieżących. Generalnie jestem na fali miłości, bo rzadko się spotyka pasjonatów :D
  • Odpowiedz
@zordziu to jest stary model prowadzenia biznesu, który powoli wymiera niestety. jak już ktoś raz został twoim klientem to jest nim już zawsze i zawsze mu pomagasz. mój ojciec prowadzi pracownię, biznes raczej z tych wymierających ale klientów ma tylu, że już się we dwóch nie wyrabiają. i to właśnie przez to, że tak traktuje klientów- trzeba coś zrobić/ zmienić rozmiar/ naprawić? za darmo, w pierwszej kolejności bo klient nasz pan.
  • Odpowiedz
@zordziu miałem taką samą sytuację. Kupiłem używany wzmacniacz do auta Helix G Five. W aucie mam fabryczne radio,którego nie da się wymienić. Brak wyjścia chinch. Brakowało mi specyficznej końcówki do hi level imput. Napisałem do przedstawiciela na Polskę. Chłop mi odpisal po dwóch dniach,żeby mu dać troszkę czasu to mi to gdzieś znajdzie na magazynie i wyśle za koszt przesylki :) Słowa dotrzymał.
  • Odpowiedz
@zordziu albo trafiłem na tego samego gościa, ale oni wszyscy są pasjonatami. Ten od którego kupiłem gramofon odbiera telefony do 22 i chętnie we wszystkim pomoże i doradzi.
  • Odpowiedz