Aktywne Wpisy
love2spooch +1715
Zgodnie z obietnicą i zgodą mireczka @aveniner dziś udało się skończyć książkę.Jedyne co na niej brakuje to tylko podpis Pani Moderator lub Pana Michała ;) i przy okazji robię #rozdajo - jakby ktoś chciał mieć taki sam zbiór to stworzę jeszcze raz taki sam :) #heheszki
@a__s
Lecimy w gorące ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@a__s
Lecimy w gorące ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Atreyu +16
Wielka ankieta, jaki majonez jest najlepszy:
#heheszki #glupiewykopowezabawy #gotujzwykopem #jedzzwykopem
#heheszki #glupiewykopowezabawy #gotujzwykopem #jedzzwykopem
Jaki jest król majonezów:
- Winiary 47.3% (611)
- Hellmann's 7.8% (101)
- Roleski 4.6% (59)
- Kętrzyński 8.0% (104)
- Pudliszki 1.5% (19)
- Mosso 5.4% (70)
- Wielkopolski 1.4% (18)
- Świdnicki 2.6% (34)
- Kania 3.9% (50)
- Ocetix 17.6% (227)
#zgrzyt #gimper #revo #konopsky #keydrop
na początku oglądałem całość, potem zacząłem pomijać fragmenty jak gadają o pierdołach przed tematami (szczególnie historie revo), potem zacząłem wybierać tylko te tematy, które mnie interesują, a pomijać wszystko inne. Teraz nawet nie wchodzę, bo wiem że niczego ciekawego się nie dowiem.
Revo stał się absolutnie niewiarygodnym hipokrytą. Z szeryfa internetu jadący do spodu ze scamami, stał się obrzydliwym obłudnikiem, faworyzującym swoich i kukoldem, próbującym zgrywać zasadowca.
Gimper ma
gimper podsumowany lepiej niż moje wypociny bo jak ja mam skomentować gimpera to piszę na pół A4 wpisy na wykopie xDD
a REVOwi zwyczajnie odbiło przez zadawanie się z gimperem a najlepsze jest to że przed połączeniem REVO kręcił lepsze wyniki niż gimper i to mimo że miał przerwy po nawet 3 miesiące
w ogóle przekrój widzów - spotkanie zgrzytowników w jednym tatrze