Aktywne Wpisy

Kordian_ziom +111
Dzień dobry, idziemy z Bąblem na żer zagryźć jakieś dziecko (jak już przestanie się bać biedronki z trawnika)
#pokazpsa #psiarze #smiesznypiesek
#pokazpsa #psiarze #smiesznypiesek
źródło: temp_file3154429818223408883
Pobierz
Rad-X +30
Lotnisko we #wroclaw zostanie wyjęte spod nocnej prohibicji.
Teraz pytanie, dlaczego na lotnisku można a-----l sprzedawać, a na dworcu pkp i pks nie?
https://gazetawroclawska.pl/nocna-prohibicja-we-wroclawiu-do-zmiany-urzednicy-zorientowali-sie-ze-objeli-zakazem-sprzedazy-alkoholu-takze-lotnisko/ar/c1p2-28098425
#kiciochpyta #alkoholizm #a-----l #prohibicja
Teraz pytanie, dlaczego na lotnisku można a-----l sprzedawać, a na dworcu pkp i pks nie?
https://gazetawroclawska.pl/nocna-prohibicja-we-wroclawiu-do-zmiany-urzednicy-zorientowali-sie-ze-objeli-zakazem-sprzedazy-alkoholu-takze-lotnisko/ar/c1p2-28098425
#kiciochpyta #alkoholizm #a-----l #prohibicja
źródło: il20251021_945573249_xlarge
Pobierz

@jozef-dzierzynski: ale nikt nic nie mówił o konfederacji. Wy to już od razu jak usłyszycie, że ktoś nie chce POPISu to atakujecie z automatu konfederację xD Jak zaprogramowane owieczki.
@omnitreks: nie mogę napisać że jeżeli ludzie nie będą się stawiać masowo to żandarmeria nie bedzie jeździć po nich wszystkich i nie mogę namawiać do takiego nieposłuszeństwa bo nie wolno publicznie popierać łamania prawa :)
@GajuPrzegryw: gdybym nie miał dzieci, to pewnie miałbym podobne podejście.
@siekieromotyka: 3X, informatyk po studiach, pracujący w ramach b2b. Mój cały związek z wojskiem to to, że wsadziłem syna na siedzenie jakiegoś ich wozu w czasie miejskiego pikniku, gdzie wojsko było atrakcją dla
Dołączam się do prośby
@zmarnowany_czas: Ciekawe czy bardzo robiłeś z siebie durnia, że aż musiał się wydrzeć. Jak można nie wziąć ze sobą karty powołania? Ty chyba nie rozumiesz, że to nie jest zaproszenie na wesele, tylko dokumentacja poufna. Ten papier potem idzie do komisyjnego zniszczenia w obecności pracownika.
@Logytaze: Wiadomo, uczą tego na wosie w podstawówce, podstawowa wiedza w końcu co się robi z jakimś kawałkiem bezwartościowego papieru od nielogicznych trepów xD