Aktywne Wpisy

Rainmaker97 +1315
Amerykanizacja rynku pracy jest coraz bardziej zuchwała. Te gnoje z branży kurierskiej wprost już sugerują, że g---o płacą swoim pracownikom, więc aby ci zbytnio nie protestowali to całą odpowiedzialność zrzucają na klienta, a kuriera stawiają w roli żebraka liczącego na jałmużnę w postaci napiwku.
#antykapitalizm #januszebiznesu #kurier
#antykapitalizm #januszebiznesu #kurier
źródło: IMG_5963
Pobierz
JaNieGejJaPapiesz +187
ciekawe jaka grupa spoleczna będzie nastepnym wrogiem wykopu

A najlepsze, że jeśli odwołanie mi odrzucą, to złamią prawo, ale jednocześnie do sądu pójść z tym nie można, bo ustawa tego nie przewiduje
@zmarnowany_czas: to chyba dobrze, bo słuchy chodzą ze nie zwracają za dojazd.
Konstytucja RP:
@programista3k: oszczędność na paliwie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 4a5001b7beea096457f480c8808572428b-09-roll-safe.rsquare.w400
Pobierz@Adams_GA: Jeśli jesteś rodzicem i nie masz pozbawionych praw rodzicielskich, to sprawujesz nad swoimi dziećmi opiekę. W innym wypadku rozdzielenie dla dzieci <8 i 8-18 (z konkretnym wyjątkiem) nie miałoby sensu.
@szmichal: ochotników podobno mają aż nadto, niech ich ćwiczą. Zwiększą limity dla nich, to nie będzie trzeba cywili powoływać i marnować czasu.
@KonserwatywnyMocny: a ty co, chcesz zdychać za konfederacje? to musisz sie do rosyjskiej armii zapisać
@eiffello: no zajebiście, bo w tej sytuacji jestem xD chociaż teraz i tak nieźle, bo tylko na weekend wezwanie, ale otwarcie mi grozili wezwaniem w przyszłym roku na 2 tygodnie.