Aktywne Wpisy
mirko_anonim +56
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Oszczędzam i inwestuję od dokładnie dwóch lat. Nie są to duże kwoty, to dokładnie 1000 zł miesięcznie. Strategia jest prosta, kupuj bez względu na wahania rynków to i tak wszystko się uśredni.
Podzieliłem to na cztery części po 25% na:
-poduszkę finansową
Oszczędzam i inwestuję od dokładnie dwóch lat. Nie są to duże kwoty, to dokładnie 1000 zł miesięcznie. Strategia jest prosta, kupuj bez względu na wahania rynków to i tak wszystko się uśredni.
Podzieliłem to na cztery części po 25% na:
-poduszkę finansową
klaudxx +4
Jednym z plusow bycia singielka jest to, ze nie trzeba wymyslac ani kupowac prezentow partnerowi na swieta.
Zawsze mnie to meczylo, ze musze myslec co kupic, biegac po tych sklepach bo wypada, bo on pewnie tez cos kupi, a tak wywalone. Nie mam komu kupowac i moge patrzec jak inni marnuja na to swoj czas i zycie.
Tylko czasami brakuje porzadnego dupcenia ale juz sie przyzwyczajam chyba
#rozkminy #zwiazki
Zawsze mnie to meczylo, ze musze myslec co kupic, biegac po tych sklepach bo wypada, bo on pewnie tez cos kupi, a tak wywalone. Nie mam komu kupowac i moge patrzec jak inni marnuja na to swoj czas i zycie.
Tylko czasami brakuje porzadnego dupcenia ale juz sie przyzwyczajam chyba
#rozkminy #zwiazki
Dzień dobry - 25 października 2024, jest to 299 dzień roku.
Imieniny Bonifacego, Chryzanta, Darii, Ingi, Kryspina, Maura, Sambora, Tarasa, Tarazjusza, Teodozjusza, Walentyny - życzymy zdrówka (。◕‿‿◕。)!
Obecnie w Afryce w mieście Bangui mamy 23°C, Słońce wstało o
07:30
a zajdzie19:29
. Dla porównania w Poznaniu jest 6.1°C, a Słonko będzie z nami od07:35
aż do17:36
.Cytat na dziś: [...] Rozum jest bezsilny w starciu z „problemem Boga”, [...] ściśle mówiąc, „problem” taki wcale nie istnieje, jako że Bóg nie jest niewiadomą w równaniu, które pozostaje nam rozwiązać, ale rzeczywistością ukazującą się wierzącemu w akcie kultu, a najbardziej choćby wyszukane narzędzia intelektu nie zdołają same z siebie pobudzić nas do tego faktu, czy do jakichkolwiek aktów w ogóle.
Niech spadną deszcze! ヽ(☼o☼)ノ !
Wszystkim odwiedzającym, a w szczególności plusującym, życzymy udanego dnia - do zobaczenia już jutro.
Tymczasem czas na Toto (ง✿o✿)ง
@Dziesion: @Jurgen_Van_Beethoven: @wynalazek_one: @buczubuczu: @Dioddy: @bolorollo: @shitty_support: @slabehaslo: @Wejszlo: @mobutu2: @Hansim33: @Pjotsze: @cybulion: @skibi: @ProstyHuop: @KKK1987: @resowy2: @kamilnowa: @Marinero1: @m00r: @titusfox: @frugom: @reyley: @morgul2: @K00tek:
Yerba już czeka, więc można działać ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
Miłego piątku wszystkim życzę :-)
DHL pozwolił nadawcy wysłać paczkę bez numeru telefonu i maila odbiorcy i teraz kij mi w oko bo nie mogę jej odebrać bo nie mam pinu. Próbowałam już czterech różnych infolinii i nikt nie jest w stanie mi pomóc (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Dobrze, że chociaż pogoda jesienna nie zawodzi i można się przejść rozchodzić ten w---w.
udanego wieczorku ʕ•ᴥ•ʔ