Aktywne Wpisy
eaxata +5
Zauważyliście, jaki świat się stał sztuczny jakoś przez ostatnie 20 lat? Nie ma nic pewnego, wszystkie media podają zniekształcone, albo niewiarygodne informacje, wszystkie autorytety poupadały, cały czas ktoś nas próbuję oszukać, producent zmienia skład pasty do zębów na gorszy i tłumaczy się tym, że to w trosce o lasy deszczowe. Kupujesz napój w którym jest tyle cukru, że jakbyś zjadł tą ilość cukru to byś się porzygał, a na opakowaniu tego napoju
Majster12 +15
Mój pierwszy kociak.
Szukam transportera, czy ktoś mógłby jakiś polecić? Taki aby trochę posłużył, i gdy kicia podrośnie żeby się w nim zmieściła.
Dusty pozdrawia
#koty #kiciochpyta
Szukam transportera, czy ktoś mógłby jakiś polecić? Taki aby trochę posłużył, i gdy kicia podrośnie żeby się w nim zmieściła.
Dusty pozdrawia
#koty #kiciochpyta
Kochani specjalnie dla Was policzyłem: np.: https://pijodpowiedzialnie.pl/kalkulator/
Zakładając
- 85kg @fuji (to i tak sporo więcej niż średnia
Jak tam cena 223? Poopowiadaj nam coś ;)
@Piotropatra: jakby wypil naraz. A jak wazy 85 kg to raczej by nie dal rady 4 pint
@ZwyklyRoman: ale on strzela do Meksykanów przekraczających płot w Teksasie.
@Myszka_: spróbować, a nie zakładać, że się nie da- 165 cm here. Z krótką bronią się nie lubię z prostego powodu: długą łatwiej ustabilizować, bo masz dodatkowy punkt podparcia. Paradoksalnie drobnym kobietom jest łatwiej z czymś takim niż z pistoletami, jedynie musisz dobrze się złożyć. Spróbuj, może spodoba Ci się tak jak mi.
@kasiknocheinmal: 158 cm i 47 kg, chłopy mnie wyśmieją jak mnie wytelepie
Już od dawna chcę iść na strzelnice spróbować postrzelać, ale wkręciłam sobie, że na pewno coś się stanie głupiego, skompromituję się, że nie będę miała siły i nie ogarnę. Może kiedyś się odważę, a tobie dziękuję i życzę miłego czasu na strzelnicy ( ͡° ͜ʖ ͡
@ZwyklyRoman: W Polsce również wracają po 4 piwkach do domu.
@fuji: W Polsce też możesz przyjść na strzelnicę z własną bronią xDD