Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 85
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Elegancki AR ile cali? Bo mnie korci przesiadka na 12.5 i zrobienia go pod siebie 14,5 dla mnie już za długi i ciężki do moich zabaw.
Jak tam cena 223? Poopowiadaj nam coś ;)
  • Odpowiedz
Co ja mogę, tylko patrzeć jak inni się świetnie bawią ()

@Myszka_: spróbować, a nie zakładać, że się nie da- 165 cm here. Z krótką bronią się nie lubię z prostego powodu: długą łatwiej ustabilizować, bo masz dodatkowy punkt podparcia. Paradoksalnie drobnym kobietom jest łatwiej z czymś takim niż z pistoletami, jedynie musisz dobrze się złożyć. Spróbuj, może spodoba Ci się tak jak mi.
  • Odpowiedz
165 cm

@kasiknocheinmal: 158 cm i 47 kg, chłopy mnie wyśmieją jak mnie wytelepie

Spróbuj, może spodoba Ci się tak jak mi.

Już od dawna chcę iść na strzelnice spróbować postrzelać, ale wkręciłam sobie, że na pewno coś się stanie głupiego, skompromituję się, że nie będę miała siły i nie ogarnę. Może kiedyś się odważę, a tobie dziękuję i życzę miłego czasu na strzelnicy ( ͡° ͜ʖ ͡
  • Odpowiedz
@fuji: a jak to jest z tym piwkiem? Oglądam sobie serial prawo ulicy i ciągle mnie zastanawia jak to jest że naje... policjanci normalnie sobie jeżdżą i tam chyba dopiero gdy naprawdę przesadzą ktoś odbiera im kluczyki? ;)
  • Odpowiedz
@Myszka_: na strzelnicy komercyjnej i tak wszystko za ciebie robi instruktor, więc nie masz się jak skompromitować, to raz. Dwa - jak idziesz z kimś normalnym to raczej każdy dobrze się bawi, a nie wyśmiewa. Jak uczyłam kolegę trafiać ze strzelby to dostał dokładne instrukcje i demonstrację co i jak, żeby nie miał siniaków, co się zdarza jak ktoś źle przyłoży b--ń. Sama z kolei spróbowałam z M4 i wiem,
  • Odpowiedz
@kasiknocheinmal: a jakiego rodzaju jest to dyskomfort, czy można to porównać do odczucia, jakby cie ktoś popchnął lub uderzył? Czy po prostu to jest kwestia poprawnego trzymania broni, bo podskakuje przy wystrzale
  • Odpowiedz
@Myszka_: kwestia trzymania, z tego strzelałam na leżąco, więc ciało miało mniej manewru do pracy. Na stojąco nie zdarzył mi się dyskomfort. Z AR15 nie miałam tego problemu nawet w takiej wersji. Zwyczajnie źle chwycone ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@kasiknocheinmal: a gdy strzelalaś z m4 to był z tobą instruktor? Czy już jesteś na tak zaawansowamym etapie, że nikt nie musi przy tobie stać? Uczyłaś kolegę, to pewnie jesteś dobra
  • Odpowiedz