#medycznamarihuana Ktoś pokrótce wyjaśni, jak wygląda wystawienie recepty? Dostaję receptę na konkretną odmianę, czy z receptą idę do apteki i wybieram co chcę? Co warto w ogóle kupić? Słyszałem też, że różnie bywa z dostępnością - jaką datę ważności ma taka recepta?
@GdzieJestBanan 1. Receptę dostajesz na lek konkretnego producenta o określonej zawartości THC/C-D, przykładowo może to być Aurora 20% lub S-LAB 22%. Właśnie S-LAB jest dość specyficzny, ponieważ w ramach jednej recepty możesz wykupić w aptece kilka/kilkanaście różnych odmian, zarówno typu Indica i Sativa, można też podzielić receptę i wykupić kilka różnych odmian. 2. Warto kupić to, co dobierze lekarz. Niedawno było dużo promocji na leki z krótkim terminem ważności, natomiast promocje
Ktoś pokrótce wyjaśni, jak wygląda wystawienie recepty? Dostaję receptę na konkretną odmianę, czy z receptą idę do apteki i wybieram co chcę? Co warto w ogóle kupić? Słyszałem też, że różnie bywa z dostępnością - jaką datę ważności ma taka recepta?
2. Warto kupić to, co dobierze lekarz. Niedawno było dużo promocji na leki z krótkim terminem ważności, natomiast promocje