Aktywne Wpisy

odgrzybiacz +250
Demografia w kraju leży. Powodem jest mniejsza presja na posiadanie dzieci, większy nacisk na samorealizację.
#demografia #spoleczenstwo #polska #rodzina
#demografia #spoleczenstwo #polska #rodzina
źródło: G9K5aplW8AAnYok
Pobierz
Apocaliptorr +83
S@mobojstwo człowieka to dla mnie największy dowód na nieistnienie chrześcijańskiego boga albo jego obojętność. Powiecie, że człowiek ma wolną wolę, tak? Jak jeszcze chodziłem do szkoły, był ze mną w klasie dzieciak, który się z@bił. 12 lat, gnębili go w szkole. Szkolne cwaniaczki namówili 3/4 uczniów przeciwko niemu i zmawiali się, żeby go bić po szkole. Jego rodzice w niczym go nie wspierali. I jak mi odpowiecie na to co się wtedy

Wynik pana Jaguara.
Co sądzicie o sędziowaniu? Wrzucam ZALICZONE podejścia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jest lekka afera i dyskusja czy trochę nie za dużo sędziowania po koleżeńsku mamy w Polsce, gdzie w sumie zmienia się 5 sędziów na krzyż.
https://streamable.com/wuolkv
#mikrokoksy #silownia #trojboj #mirkokoksy
@DywanTv: w sumie jakby tak popatrzeć na ostatnie WPC i niektóre kible w podsztandze to coś może w tym być xd
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzA jeśli chodzi o sędziowanie i formę... to moim zdaniem takie sędziowanie powinno być wszędzie właśnie :) Takie rzeczy przechodzą na wielu światowych zawodach wiec dlaczego i nie
Szczerze nie wiem, o jakich zawodach mówisz. Czasem pooglądam jak startuje Haack czy ktoś inny znany i nigdy nie widziałem takiego czegoś. Czasem jest problem z sędziowaniem głębokości, ale to tyle.
źródło: Zrzut ekranu 2024-10-24 o 23.48.34
PobierzJak ja zawsze startowałem to po prostu chwilę musiałem stać po wstaniu. Właśnie żeby unikać takich sytuacji, na każdych zawodach jakie oglądałem było tak samo.
Wrzucam jak to powinno wyglądać w legitnie zrobionym siadzie.
Ty startowałeś też w innej federacji, nie wszędzie jest taki sam regulamin, standardy, akurat AMP to lubią po prostu