Wpis z mikrobloga

@Maxior99: presja społeczna robi swoje, ze wszystkich stron słuchanie o znalezieniu baby no i jest to co jest. Ja wolałbym być sam do końca życia niż z kobietą która nie jest dla mnie atrakcyjna fizycznie i nie mówię tutaj o szukaniu modelki ale po prostu kobiety co dba o siebie.
  • Odpowiedz
@Maxior99: sprawdź statystyki otyłości w Polsce, niedługo będziemy jak USA. albo będziesz z kimś grubym albo sam/sama bo ludzie z prawidłowa wagą to już mniejszosć powoli.
  • Odpowiedz
@Maxior99: nie przyglądałem się, ale bym raczej stawiał na to, że nie zwracasz wagi albo nie widzisz przez ubranie, że gość ma ciąże piwną. będę liczył i notował na spacerze z psem, zobaczymy ( ͡º ͜ʖ͡º)

• Odpowiedz
@Maxior99: charakter i ładna twarz. czego tu nie rozumieć, a jak można chcieć być z chłopem który ma np 1.70? niektórym takie rzeczy mniej przeszkadzają niż innym, nie ma tu nic do rozumienia.
  • Odpowiedz
@Maxior99 mam takich sąsiadów, oboje na oko 30 lat. On suchoklates, normik 5/10, ona chyba ze 100kg, wydziarana, vibe lewaczki. Czasem słyszę jak na niego drze ryja albo jak idzie sfochowana, a on dwa kroki za nią. Koszmar.
  • Odpowiedz
  • 3
@choochoomotherfucker
porównanie cechy wyglądu danej osoby do innej cechy wyglądu jest bez sensu?

wpływ na daną cechę ma tu małe znaczenie, jak się komuś coś nie podoba to się nie podoba niezależnie od tego skąd się to wzięło. Jak ktoś nie uznaje za atrakcyjnych niskich to nagle przestanie jak pomyśli, że to nie wina tej osoby?

Albo jak komuś się nie podobają osoby danego koloru skóry, też ktoś nie ma na to wpływu.
  • Odpowiedz