Aktywne Wpisy

Owlosiaty-Dzik +577
#afera #oszukujo #zalesie
tl;dr: Kupiłem za 4500 zł piekarnik który okazał się badziewiem, support ma mnie w nosie a na to wszystko zarówno #hisense jak i #mediaexpert nie pozwalają mi na dodanie negatywnej opinii. Nie kupujcie Hisense bo to jest jakiś nieśmieszny żart.
tl;dr: Kupiłem za 4500 zł piekarnik który okazał się badziewiem, support ma mnie w nosie a na to wszystko zarówno #hisense jak i #mediaexpert nie pozwalają mi na dodanie negatywnej opinii. Nie kupujcie Hisense bo to jest jakiś nieśmieszny żart.

źródło: 479694853_1327925191653545_5385056484925285116_n
Pobierz
wfd +3
Ciężko się przestawiać z #windows na #macos? Od zawsze pracuje na lapku z windowsem ale serio ten system mnie denerwuje (programy źle się skalują przy 16:10, problem z ostrością tekstu, ciagle problemy z mikrofonem na callach). Planuję kupić pierwszego maca ale obawiam się ze nie bede potrafił się przestawić.
#macbook #macbookpro
#macbook #macbookpro
Jeszcze 5 lat temu to była rzadkość, a teraz mam wrażenie, że to nowa normalność
#tinder #przegryw #przegrywpo30tce #samotnosc #depresja #blackpill #redpill #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #logikarozowychpasek
Może warto spróbować ozempic ?
Dziwne ,że par kobieta szczupła,a facet grubas nie widać
porównanie cechy wyglądu danej osoby do innej cechy wyglądu jest bez sensu?
wpływ na daną cechę ma tu małe znaczenie, jak się komuś coś nie podoba to się nie podoba niezależnie od tego skąd się to wzięło. Jak ktoś nie uznaje za atrakcyjnych niskich to nagle przestanie jak pomyśli, że to nie wina tej osoby?
Albo jak komuś się nie podobają osoby danego koloru skóry, też ktoś nie ma na to wpływu.
@choochoomotherfucker: są operacje wydłużające nogi