Aktywne Wpisy

mobutu2 +73
Wstyd się przyznać, ale zajmuję się Fact-chekingiem memów.
Memy to bojewe obrazki, które wypełniają wyobraźnię użytkowników zamiast prawdziwych informacji. Niestety, rozwój Wykopu nie osiągnął jeszcze etapu, w którym ktoś z mirków automatycznie sprawdza informacje i podaje korektę w pierwszym komentarze. Jest to szczególnie niefortunne, że teraz jest to łatwiejsze niż kiedykolwiek - za pomocą jednego zapytania w jakiejkołwiek popularnej wyszukiwarce.
Memy to bojewe obrazki, które wypełniają wyobraźnię użytkowników zamiast prawdziwych informacji. Niestety, rozwój Wykopu nie osiągnął jeszcze etapu, w którym ktoś z mirków automatycznie sprawdza informacje i podaje korektę w pierwszym komentarze. Jest to szczególnie niefortunne, że teraz jest to łatwiejsze niż kiedykolwiek - za pomocą jednego zapytania w jakiejkołwiek popularnej wyszukiwarce.

źródło: data10
Pobierz
Linnior88 +33
Co myślicie o tym zapraszam do dyskusji

źródło: temp_file8589288416498437442
Pobierz
Dzisiaj duży spadek akcji grupy Kęty. Moje pytanie czy uważacie, że aktualnie spółka jest dobrze wyceniona (zamknięcie na 710 zł/akcje), okazja a może spadające noże? Sam kupiłem za 790zł/akcja ( ͡° ʖ̯ ͡°) , ale trzymane będzie długo terminowo więc jakoś specjalnie się nie przejmuje, a jak będzie po okazyjnej cenie to bym dokupił (jak to mówicie uśrednił ( ͡° ͜ʖ ͡°)).
Pe w kosmosie
https://stooq.pl/q/?s=kty_pe&c=10y&t=c&a=lg&b=0
Sam krążyłem wokół kupna, ale raczej odpuszcze