Wpis z mikrobloga

Ale ten Polsat to jest g---o. Myślę sobie, że obejrzałbym dzisiaj mecze polskich drużyn. Szkoda trochę kasy na kolejną subskrypcję, ale trudno. Mam już podstawowy pakiet, więc wchodzę w Polsat Box Go i widzę, że pakiet Sport kosztuje 53 zł. Wchodzę przez przeglądarkę bez logowania - Sport 40 zł. Czyli chcieli mnie naciągnąć. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Kupiłem za 40 zł i włączyłem z telefonu, żeby sprawdzić czy działa (do meczu jeszcze parę godzin). Jest ok, wyłączam.
Zaczyna się mecz Jagiellonii, więc włączam na telewizorze, oglądam pierwszą połowę. Chcę obejrzeć drugą połowę w sypialni, na drugim tv. Nie da się, limit urządzeń przekroczony. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Patrzę, jaki jest limit: 2 urządzenia na 24h. Czy was w tym Polsacie p----------o? Skoro i tak muszę sobie ogarnąć nielegalny stream, jak chcę obejrzeć na kolejnym urządzeniu, to po co w ogóle mam wam płacić?

#polsatboxgo #polsat #mecz #strims
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@M4sterExploder: jak masz podstawowy pakiet to chyba nie powinieneś nic płacić. Wejdź sobie w kanały i wybierz Polsat Sport, powinieneś mieć ten mecz. Polsat Sport chyba jest od najbardziej podstawowych pakietów.

Natomiast potrafią naciągać bo jak się wejdzie przez sport to wtedy pokazuje żeby wykupić za 40zł xD
  • Odpowiedz