Aktywne Wpisy
Papier_Toaletowy +270
Po 3 latach pracy w jednej firmie, a zaczynałem od magazynu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wrzucam w opozycji do tych wszystkich wpisów "odbębnij 8h i zawijaj, nie staraj się a nawet tylko udawaj że pracujesz, januszex i tak ma cie w dupie"
Tymczasem są jeszcze rzetelne firmy które potrafią docenić pracownika za zaangażowanie a nie tylko potraktować jak cyferki w Excelu (。◕‿‿◕。
Wrzucam w opozycji do tych wszystkich wpisów "odbębnij 8h i zawijaj, nie staraj się a nawet tylko udawaj że pracujesz, januszex i tak ma cie w dupie"
Tymczasem są jeszcze rzetelne firmy które potrafią docenić pracownika za zaangażowanie a nie tylko potraktować jak cyferki w Excelu (。◕‿‿◕。
BrakWolnegoLoginu +406
U rozowej w pracy wykonali 112% normy zakladanej na zeszly rok ale nie dostana ani premii ani podwyzki bo korpo ma problemy finansowe xD #praca #pracbaza #finanse #gospodarka
#cultowe (1416/1000)
Sólstafir - Drýsill z płyty pt. Endless Twilight of Codependent Love (2020)
Solstafir nie robi już takiego wrażenia jak 10 czy 15 lat temu. Mam wrażenie że ta cała ich "islandzkość" nieco się już opatrzyła i przestała być egzotyką, została sama muzyka. Wciąż jednak potrafią w piękne melodie i chwytają za serce.
------------
#cultowe - tag do śledzenia lub czarnolistowania przez tych którzy followują moją osobę z innych powodów niż muzyka.
Kiedyś przez tysiąc dni postowałem tu piosenki które z różnych względów weszły mi w głowę w ciągu ostatnich 20 lat. Teraz wrzucam już niekoniecznie codziennie rzeczy, które wtedy nie zmieściły się na liście, które mi się przypomniały, lub których słucham aktualnie. W dalszym ciągu szerokopojęty rock, metal, punk i pochodne.
https://rateyourmusic.com/~cultowe
@biszkoptowy_pies_obronny: takiego porównania to jeszcze nie widziałem :D