Aktywne Wpisy
DwaJedenTrzy +132
Byłem u sąsiada na piwku, 2 miesiące temu się ze mnie śmiał że dalej mam kopciucha i wożę węgiel a on sobie zamontował pompę ciepła i nic nie musi robić. Wchodzę do niego a tam kaloryfery zimne, skręcone na 2, w kuchni tak zimno że musiałem siedzieć w kurtce. Pytam sąsiada co się dzieje a on do mnie że on lubi takie niskie temperatury :D
W końcu kiedy przeszliśmy do obalania 0.7
W końcu kiedy przeszliśmy do obalania 0.7
josedra52 +33
Top 10 debilnych pomysłów na magika.
1. Iść do galerii handlowej na dwa dni przed wigilią i dać ludziom na święta traumę w prezencie.
#wroclaw
1. Iść do galerii handlowej na dwa dni przed wigilią i dać ludziom na święta traumę w prezencie.
#wroclaw
#polityka #bekazkonfederacji
@DIO_Brando: widzisz, poparli pisowca i wyciągnęli wnioski że lepiej żeby prezydent był w opozycji do rządu, dlatego teraz dla odmiany poprą pisowca ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@DIO_Brando: Elektorat konfederacji był podzielony (ja głosowałem na Trzaskowskiego), a konfederacja nie poparła oficjalnie nikogo. To tylko hashtag ułomków, niezależnie ile ich było (w elektoracie wszystkich partii stanowią większość).
Mentzen - bywa infantylny, zawalił wybory do parlamentu
Bosak - chyba najlepszy kandydat
Braun - mimo katolickiego oszołomstwa bardzo go cenię (np. w kwestii Ukrainy wyszło szydło z worka)
Generalnie nie pasują mi w niektórych mało ważnych/mniej ważnych kwestiach, w fundamentalnych ich popieram. Chodzi mi głównie o kierunek w jakim powinna iść Polska -
@DIO_Brando: przynęcie? Przynętą to było 3x15, albo 100 konkretów. Widzę kto jest w miarę konsekwentny w tym co głosi (głowna linia), a kto z liberała staje się socjaldemokratą i żadna przynęta nie jest już potrzebna.
@DIO_Brando: Bo chodzi tylko o ten obecny rząd, nie że każdego się to tyczy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Gdybyś nie miał takiego parcia na czepianie się słówek, to pewnie czytanie ze zrozumieniem szło
Głosy wyborców Krzysztofa Bosaka w II turze wyborów prezydenckich rozłożyły się w podobny sposób na Andrzeja Dudę (51,5 proc.) i Rafała Trzaskowskiego (48,5 proc.). Natomiast wyborcy Szymona Hołowni poparli Rafała Trzaskowskiego (85,5 proc.) - wynika z sondażu Ipsos dla TVP, TVN i Polsat
https://www.gazetaprawna.pl/wiadomosci/artykuly/1485929,na-kogo-w-drugiej-turze-glosowali-wyborcy-bosaka-holowni-i-biedronia-exit-poll-ipsos.html
- niech moi wyborcy zagłosują jak chcą + mimo wszystko Duda
a
- Musimy zagłosować na kandydata przeciwko obecnej władzy?
Nagle im się symetryzm odpalił ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu