Ja to nie mam wstydu, piszę szczerze, nic co napiszę nie usuwam i nie usuwam konta i nie zakładam nowego. A inni mają wstyd. To chyba to odhamowanie u mnie po przebytej anoreksji.
@Musze_wygrac_zycie: ja bardzo żałuję że nie można usuwać już komentarzy, na haju alkoholowo narkotycznym wypisuje p--------y i jak wytrzeźwieje to czuje źle gdy to czytam. W sumie to i tak nikt nie daje j-----a heh
@thorgoth: Kiedyś zrobiłam na pewnym chanie pełne gone wild, którego nie dałoby się zrobić tutaj i jako reakcja były same obrazki z rzyganiem. Ale tak miało być, bo zrobiłam to aby się pożalić jakie mam brzydkie ciało, a nie kogoś podniecić.
@Musze_wygrac_zycie: jeżeli tak było to Ci współczuje, przypuszczam że zrobiłaś to na chanie dla młodych chłopczyków z potrzebą dowartościowania się upokarzaniem randomowej dziewczyny
zrób to samo przy okazji najbliższych cycek na wośp ¯\(ツ)/¯ cel szlachetny, proporcja zjebów mniejsza
@thorgoth: Tylko ja mam shadowbana na dodawanie obrazków na wykop, bo nie chcą się wgrywać, za to w wiadomościach na priv wgrywają się bez problemu. Ale kiedyś tu spamowałam obrazkami ciągle, to pewnie dlatego.
#przegryw #damskiprzegryw #przegrywpo30tce #damskiprzegrywpo30tce #zespolponownegoodzywienia #anoreksja
zrób to samo przy okazji najbliższych cycek na wośp ¯\(ツ)/¯ cel szlachetny, proporcja zjebów mniejsza
@quaintness: To dlaczegp pijesz i ćpasz dalej?