Wpis z mikrobloga

#hotelparadise Napisać o kimś, że gra nieczysto bo przytaknął wzrokiem partnerce na konkurencji a samemu knuć jak wyrzucić kogoś z hotelu i czuć się ok ???? Co za oślizgły typ z tego Wojtka ! I po pół roku dalej czuć ból d--y że Karol okazał się od niego atrakcyjniejszym facetem 🤮
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kajakka: Jestem daleka od bronienia Wojciula, ale akurat w tym przyznaję mu rację, już abstrahując od tego jak chłop śpi w nocy, odnoszę się tylko do aspektu zasad. Oszukiwanie na konkurencjach, które powinny być fair play i mają określone zasady to coś innego niż granie w grę, która pozwala na knucie, żeby wyrzucić kogoś, kogo się nie lubi / jest konkurencją. W pierwszym przypadku jest to nieczysta gra, w drugim
  • Odpowiedz
@rycerznakoniu: Nie oglądając się na aspekt moralny tylko czysto technicznie - Vifonek łamie zasady na konkurencjach, które powinny być fair play, Wojciul może nie zachowuje się w porządku, ale jednak ciągle żadnych zasad gry nie łamie, Vifonki też mogą knuć, żeby go wykopać.

I żeby nie było, nie bronię Wojciula tylko patrzę na to wszystko chłodno.
  • Odpowiedz
  • 3
M @morderczemleko być Może nie jestem obiektywna, ale Karol pokazał że jest odważny i honorowy a Wojtek to oślizła faja nie licząca się z nikim i po trupach brnąca do przodu . Ja tak ich widzę po tym programie . Dlatego Wojtka po prostu nie lubię … A ! I w dodatku jest brzydki 😜
  • Odpowiedz
  • 0
@morderczemleko:
Doczytaj odpowiedź Karola dotyczącą czystości gry w trakcie konkurencji . A poza tym pomoc w trakcie konkurencji to emocje. Eliminowanie kogoś poprzez knucie to charakter
  • Odpowiedz