Aktywne Wpisy

ekscytacje +53
mało co mnie tak w-----a jak AI
jak widzę te typowe posty albo co gorsza odpowiedzi w prywatnych rozmowach napisane ewidentnie przez chat gpt to mam ochotę jebnąć to człowieczeństwo
te napisane przez AI posty są zawsze k---a TAKIE SAME - mnóstwo zbędnych emoji, podział na rozdziały jakby to była rozprawka w gimnazjum, sentencje które ewidentnie nie brzmią jakby napisał je człowiek
i do tego te nieśmieszne memy generowane przez ai k---a
jak widzę te typowe posty albo co gorsza odpowiedzi w prywatnych rozmowach napisane ewidentnie przez chat gpt to mam ochotę jebnąć to człowieczeństwo
te napisane przez AI posty są zawsze k---a TAKIE SAME - mnóstwo zbędnych emoji, podział na rozdziały jakby to była rozprawka w gimnazjum, sentencje które ewidentnie nie brzmią jakby napisał je człowiek
i do tego te nieśmieszne memy generowane przez ai k---a

arkadi2020 +1
Na co wydalibyscie 16 mln zł gdybyście wygrali w lotto?

Mam bekę jak na TikToku pojawiają mi się filmiki z fanami tego typa XD
Niesamowite jest jak ci ludzie nie zdają sobie sprawy z tego w jak głębokiej p-----e jest ich nomen omen ikona. CBŚ wjechało na pełnej, art. 258 XD i grube miliony z------e od państwa. Nie zdają sobie sprawy, że to dla niego po prostu koniec. Chłop w areszcie posiedzi nie miesiące, a lata. A co dopiero rozprawa i odsiadka.
Drugą sprawą jest to z jak wysokiego konia ten chłop spadł. Jeszcze dopiero co myślał, że jest ustawiony do końca życia i będzie leżał śmigłem do góry żyjąc w bajce. I nagle bang - z dnia na dzień traci wszystko i kolejne lata spędzi w zapleśniałej celi na pryczy. Nigdy nie siedziałem, ale wyobrażam sobie, że zasypiając może płakać w poduszkę XD Podczas gdy parapety leżą w wygodnym łóżeczku, w domu.
Osobiście nie ukrywam, że gdybym miał zarobić 100 grubych baniek to bym może postąpił jak on XD Chociaż karą większą niż pierdzenie w pasiak byłoby dla mnie bycie bożyszczezm Sebastianów i Dżesik.
#budda
Jednego dnia myślisz, że jesteś ustawiony do końca życia, już wybierasz kolor ścian do sypialni w Monako, a następnego dnia zostajesz zerem, bankrutem ze zmarnowanym życiem
@Termos96: zdziwiło mnie to, przeważnie chłopy biorą ślub z maniurą bez intercyzy żeby mieć łatwiej w razie wpadki.