Wpis z mikrobloga

#fut ktoś coś doradzi co tu pozmieniać? Fajnie by było pograć coś na dwójkę napadziorów raczej. Walker i Van de Ven wymienni + 200k budżetu. Mam jeszcze niewymiennego Araujo a fajnie by czyścił w obronie
Pyra1 - #fut ktoś coś doradzi co tu pozmieniać? Fajnie by było pograć coś na dwójkę n...

źródło: temp_file560655570474804487

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Pyra1 koniecznie chcesz grać tymi paniami? Jak idziesz w cała premier league to ciężko tu coś za 200k ulepić bo karty które zrobią ci różnicę trochę już kosztują.

Jak chcesz iść w 442 to może nawet zwykły doku na lp na prawej Adama z sezonów? Już chyba przy w miarę regularnej grze powinieneś go mieć zaraz bo ten Saka też śmierdzi w ataku Rash i Rutter na środku Arnold i może
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Bielawski Salmon z przodu jest fenomenalna! 114 goli w 91 meczach tylko no właśnie, ciężko się gra na VVD czy Salibe dlatego myślałem o 2 z przodu. Do Adamy mi brakuje 200 pkt bo gram może z 2-3 tygodnie. Myślałem właśnie żeby połączyć coś z Laliga jak już mam Araujo, może Kounde bo faktycznie ciężko już o wzmocnienia z Premier League. Iwobiego mam, z Hero Mcmanaman więc od biedy na lp
  • Odpowiedz