Aktywne Wpisy

MonazoPL +222
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: santander 1560
Pobierz
yahoomlody +579
mówcie sobie co chcecie, ale gierki na telefon z lat 2005-2010 robione w javie były 100x lepsze niż gówna co teraz wychodzą xD
się naparzało w gry od gameloft na k800i, a teraz same reklamy czy gry logiczne, a większość to i tak budowanie miasta
#grynatelefon #android #takaprawda #gry
się naparzało w gry od gameloft na k800i, a teraz same reklamy czy gry logiczne, a większość to i tak budowanie miasta
#grynatelefon #android #takaprawda #gry
źródło: hqdefault
Pobierz

@Musze_wygrac_zycie: nie
@Musze_wygrac_zycie: Zmień lekarza.
@lexico no jak nie, jak upośledzenie widać po zachowaniu i po mimice twarzy?
@Musze_wygrac_zycie: tylko ciężkie upośledzenie
a za dobrze piszesz
porażenia mózgowe przede wszystkim, upośledzenia intelektualne. schizofrenia też będzie bardzo wielu odstraszać [zakładam, że pisząc neuropsychiatryczne masz na myśli też choroby].
z autyzmem jak nie współwystępuje z obniżoną inteligencją[jak uważasz, żeś głupia to mowa o inteligencji na poziomie upośledzenia a nie zwykłej niskiej. ale wątpię, że masz niską] możesz być równie atrakcyjna co 'zdrowa [w sumie autyzm to nie choroba, ale w zasadzie działa tak samo. w/e].
zależy jak sobie radzisz
chodziło mi o postrzeganie ludzi z schizo przez społeczeństwo jako trędowatych. też wielu ludzi uważa, ze schizofrenik może ich zabić nagle bez powodu (realnie głosy większości każą raczej sobie krzywdę zrobić / ich obrażają) + często jak leczenie średnio skuteczne trzeba taką osobę hospitalizować.
mało ludzi chce mieć z takimi osobami kontakty, bo raz, ze trzeba się nimi opiekować, dwa uważają ich za niebezpiecznych i trzy - jak dostaną
@walokid:
A mówisz to jako ktoś brzydki czy ładny?
Oficjalnie nie wiem czy mam xD (no ale wpisuję się dobrze) i wiem że kilku dziewczynom się podobałem. Tylko co z tego jak albo ogarnąłem za późno, albo jak ogarnąłem to i tak nic nie zrobiłem w tym kierunku. One po prostu pewnie myślały że mam w nie w------e, a ja po prostu nie umiem pokazać że w sumie to bym je