Wpis z mikrobloga

Swoją drogą, jak już jesteśmy przy wywiadzie Denisa, niesamowite jest to jak on staro wygląda, chłop jest z rocznika 1997, a skóra bardziej zniszczona niż u mojego ojca, który zaraz będzie miał 60 ( ͡° ͜ʖ ͡°) lat i całe życie tyrał fizycznie XD To sterydy tak zniszczyły gościa, czy co? Bo w sumie patrząc na takiego Pudziana, co w wieku 25 lat wyglądał jak 45 letni pracownik fizyczny, jestem w stanie uwierzyć, że to w dużej mierze kwestia dopingu.

#famemma #sterydy
JuanGuerra - Swoją drogą, jak już jesteśmy przy wywiadzie Denisa, niesamowite jest to...

źródło: image

Pobierz
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@JuanGuerra O Cię c--j... Chłop jest 97 a wygląda na minimum 40 a ja jestem 95 i ostatnio musiałem pana żula prosić żeby mi wszedł po p-------y do Żabki bo pani kasjerka mi nie chciała sprzedać xD
  • Odpowiedz
@SiKorrra: stosować różne zabiegi pielęgnacyjne. Zapytaj lepiej google... Faceci w Azji używają kosmetyków na równi z kobietami. A szpachla nie jest im obca by wieku 30 lat wyglądać na 18.
  • Odpowiedz
@JuanGuerra: Raczej nieumiejętne stosowanie sterydów. Lub ich nadmierne stosowanie. Denis chyba raz mówił na wywiadzie że był na badaniach hormonów i estro mu wywaliło tak że prawie zamienił się w kobietę xd. A skutkiem wysokiego estro jest retencja wody w organizmie, dlatego on ma taki duży łeb, i dlatego robi się tak czerwony. Podejrzewam że tam ciśnienie krwi jest konkretnie wywalone. Zwłaszcza na konfach z Natanem. No i nie zapominajmy
  • Odpowiedz
@CzatownikzCzatowni: ja p------e ostatnio miałem okazję poznać go osobiście, myślałem że ma pomiędzy 35-40 a on jest k---a w moim wieku, jak widać sporty siłowe mocno niszczą organizm ale raczej nie przez naturalne procesy.
  • Odpowiedz