Wpis z mikrobloga

618 603 + 143 + 63 + 156 = 618 965

Dwie wypasione malownicze jesienne trasy plus krótsze rzeźbienie w zakamarkach gminy Rząśnik do #wandrer. Po aktywności na tagu gdzie w większości same moje posty, to widzę że ta zabawa rowerowa niezbyt interesuje kogokolwiek, no ale dla mnie to nawet ciekawsze niż kwadraty ;) Wpadło 93% zapełnienia gminy z planami do ataku na >99% w niedalekiej przyszłości. A #kwadraty w sumie też na plus, wpadło rozszerzenie na 66x66.

143 - eksploracja Lasów Otwockich, bardzo ciekawa trasa, sporo tu malowniczych miejscówek

156 - główny cel tereny wzdłuż Bugu w okolicach Sterdyni

#rowerowyrownik #gravel #100km

Skrypt | Statystyki
SnikerS89 - 618 603 + 143 + 63 + 156 = 618 965

Dwie wypasione malownicze jesienne tr...

źródło: z8

Pobierz
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 6
Rock Garden singeltracku Bagno Pulwy. Wcześniej jadąc po singlu oczywiście omijałem ten odcinek dla zaawansowanych, więc jednym z głównych celów było też zajrzeć zobaczyć jak to wygląda i odhaczyć ten krótki odcinek na mapie. W sumie dosyć symboliczny ten fragment, zwłaszcza że wyjeżdżona linia obok przeszkód, więc może i nawet taki c--j amator jak ja, by przejechał po tym odcinku XD
SnikerS89 - Rock Garden singeltracku Bagno Pulwy. Wcześniej jadąc po singlu oczywiści...

źródło: z15

Pobierz
  • Odpowiedz
Po aktywności na tagu gdzie w większości same moje posty, to widzę że ta zabawa rowerowa niezbyt interesuje kogokolwiek,

@SnikerS89: ja bym się zajarał i wciągnął, ale parę lat temu jak testowałem, to stwierdziłem jednak że nie mogę subskrybować wszystkiego co tylko można, bo pójdę z torbami. Przeważyła cebula
  • Odpowiedz
  • 2
@cult_of_luna: To tip na cebulę jest taki, że wystarczy raz zapłacić, żeby zgrało wszystkie stare aktywności, potem w kolejnych latach już nie trzeba mieć premium, żeby regularnie nowe aktywności zczytywało i wyświetlało aktualne procenty. Obecnie premium jest chyba do wtyczek do innych aplikacji i do priorytetu w aktualizacji map.
  • Odpowiedz