Wpis z mikrobloga

W listopadzie Wydawnictwo Literackie wypuści na rynek nowe wydanie Katedry, tym razem w bardzo kolekcjonerskiej formie. Książka będzie zawierać ilustracje Tomka Bagińskiego i zostanie wydana w oprawie szwajcarskiej (w komentarzu wizualizacja). Każdy egzemplarz ma być opatrzony pieczęcią z numerem egzemplarza. W sklepie wydawnictwa można dostać ją z etui i zakładkami. Cena za to najbogatsze wydanie, to 99 zł (xd). Bardzo fajnie to wygląda. Cieszy, że książki Dukaja są wznawiane (w ub. roku wydano w nowej formie Lód, w tym Linię Oporu jako samodzielną powieść), ale fani czekają na nowe teksty. ( ͡° ʖ̯ ͡°)

#dukaj #ksiazki #fantastyka
Andrzej_Buzdygan - W listopadzie Wydawnictwo Literackie wypuści na rynek nowe wydanie...

źródło: katedra_wydanie_graficzne_edycja_limitowana_67178550387ec

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wacek_1984: Ceny książek ostatnio w ogóle są p------e. Tutaj tłumaczy ich tylko to, że to wydanie kolekcjonerskie. Ja już zamówiłem, bo jestem kolekcjonerem i zbieram wszystko z Dukajem. Niedawno wyszedł zbiór opowiadań z uniwersum Frostpunk z jego posłowiem i książka Andrzeja Nowaka z wywiadem z Dukajem.
  • Odpowiedz