Wpis z mikrobloga

Mireczki do mnie ciągle piszo jak tu pomóc ludziom w ramach naszego uniwersum. No ja nie jestem przywódcom żadnego ruchu, tylko randomem uprawiającym radosny shitposting na portalu ze śmiesznymi obrazkami, który niespodziewanie ma potężny impact polityczny XD Ale zachęcam do działania. Nie ma hq, sztabu, centrali. Jesteśmy niezorganizowaną grupą, w której bez zaangażowania innych mireczków nic by się nie wydarzyło. XD

#nieruchomosci
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mickpl: micki nie próbuj nawet się chować w tłumie. Stałeś się twarzą spadków i to przez Ciebie głąby z lewicy jak mantra powtarzają to samo co nomen omen wcale nie jest do konca prawdą, że bk0 to zysk tylko dla dewelopera
  • Odpowiedz
  • 9
głąby z lewicy jak mantra powtarzają to samo co nomen omen wcale nie jest do konca prawdą, że bk0 to zysk tylko dla dewelopera

@pysznewpierdalator: Racja. Zapominają o bankach i fliperach XD
  • Odpowiedz
  • 143
@Kolanka:

dokladnie, tam trzeba napierdzielac jak chcesz miec przelozenie w realu, a nie tutaj.... tutaj to taki sandbox, miejsce do wymiany pomyslow, ale jesli ktos ma o nich uslyszec to obecnie chyba tylko na twiterze.
  • Odpowiedz
@mickpl: Ci co dorabiają się na rynku nieruchomości kosztem społeczeństwa to też nie są jacyś geniusze: trochę gangsterki, układy z rządzącymi, łapówki, minimum socjotechnik i tak się jakoś kręci to 40% marży. Żeby należeć do mafii nie potrzeba wykształcenia, wystarczy trochę sprytu i brak skrupułów
  • Odpowiedz