Wpis z mikrobloga

@pomidorki_koktajlowe turcja 6, indie 7, potem anglicy i przy szarym końcu czesi xd kto to k---a wybieral przeciez takie brytole czy wlasnie mezczyzni pochodzenia slowianskiego sa przystojni normalne chlopy a pajeety to wystarczy sie przejsc wsrod nich zeby zobaczyc jak wyglada typowy indus bo to serio nie sa modele z okladek
  • Odpowiedz
@fekalne_yeti: ten ranking to oczywiście jedno wielkie XD i powstał raczej dla jaj. Natomiast Turcy akurat zasługują na to miejsce (no homo). Obczaj sobie reprezentację Turcji w piłce kopanej albo dowolną turecką telenowele dla starych bab. Nie bez przyczyny te g---o serialiki odniosły w Polsce taki sukces( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@HappySisyphus musial powstac dla jaj jesli znajduja sie tam chiny i somalia. Turcja moze i ma tam swoje miejsce ale i tak jesli ktos ma takie wyobrazenie o ciemnych facetach ze sa bosko przystojni i ponad europejczykami to malo ich w zyciu widzial bo taki typowy indus, m----n czy chinczyk srednio aspiruje do losowego Johna czy Matiego a wiem bo widze setki azjatow wschodnich zachodnich i afrykanczykow na ulicach. Moim zdaniem
  • Odpowiedz
@pomidorki_koktajlowe: Wietnamczycy, Somalijczycy, Turkowie czy Hindusi wyżej od Korei, gdzie typy są wymuskani (coraz bardziej na plus cecha) i w ogóle K-POP, BTS i te sprawy XD

Typowy bait by ci co są u góry się cieszyli, a dół kręcił małysza.
  • Odpowiedz
@HappySisyphus: piłkarze i aktorzy to wyselekcjonowane jednostki, a jak wiemy każdy kraj ma takie. Turcy mają rynek mocny w seriale i dlatego puszcza się tego tyle tego np w Polsce, gdyby co drugi wyglądał tam jak model to dominiwaliby w światowym modelingu i przemyśle filmowym ale tak nie jest, bo brak im wzrostu i estetyki twarzy(to się tyczy wszystkich narodów Arabskich, z jakiegoś powodu tam w ogóle nie ma pretty
  • Odpowiedz
@WyzwolonaPodrozniczka: wymieniłem nie tylko zawód modela ale też aktora. Napisałem również o rynku randkowym a Turcy słabo sobie na nim radzą wystarczy popatrzeć na statystyki. To że Ty wielbisz Turków to nie znaczy że każda tak ma a jak pokazuja statystyki większość nie ma. Można też to zauważyć wśród Tik Tokerow gdzie dominuja bali(pretty boye) i wschodni Azjaci
  • Odpowiedz
turcja 6, indie 7, potem anglicy i przy szarym końcu czesi xd kto to k---a wybieral przeciez takie brytole czy wlasnie mezczyzni pochodzenia slowianskiego sa przystojni normalne chlopy a pajeety to wystarczy sie przejsc wsrod nich zeby zobaczyc jak wyglada typowy indus bo to serio nie sa modele z okladek

@fekalne_yeti: Nie wiem kto to wybierał, ale dość zabawna jest to zostawienie i żeby nie było nie chodzi mi oto
  • Odpowiedz
@pymbelak: wiem że Turcja umie w seriale i najbardziej ubolewam nad tym że puszcza się u nas takie ścierwo, przy którym nawet polskie paradokumenty wydają się nie być takie złe. Z tą podróżniczką nie wdawaj się w dyskusję, bo to jest trol, który napisałby że nawet Pigmeje są przystojniejsi od Polaków, żeby wywołać ból d--y xD
  • Odpowiedz