Aktywne Wpisy
WielkiNos +297
3 facetów jechało po zmroku przez wieś Błonie niedaleko Warszawy. Wjechali w znajdująca się na pasach 22 letnią kobietę w ciąży. Uciekli nie udzielając jej pomocy. Auto ukryli w garażu. Kobieta i dziecko zmarli w szpitalu.
Obłąkani samochodziarze obwiniają pieszych. Ich zdaniem to kierowca powinien mieć pierwszeństwo. Są komentarze o nawiązywaniu kontaktu wzrokowego z kierowcą przed wejściem na pasy po ciemku i żale, że po zmroku nie widać pieszego. Jeździjcie wolniej to
Obłąkani samochodziarze obwiniają pieszych. Ich zdaniem to kierowca powinien mieć pierwszeństwo. Są komentarze o nawiązywaniu kontaktu wzrokowego z kierowcą przed wejściem na pasy po ciemku i żale, że po zmroku nie widać pieszego. Jeździjcie wolniej to
wez_idz_sobie +212
Dajcie to w gorące, żeby społeczeństwo wiedziało
Jestem pracownikiem marketu z sprzętem rtv i agd.
Dziś black friday - nic nie potaniało, połowa produktów ciutke podrożała
Wszystkie ręcę na pokład, krzyczy kierownik - a ja wiem, że odwiedzą nas 3 grupy klientów
Dziadki
Jestem pracownikiem marketu z sprzętem rtv i agd.
Dziś black friday - nic nie potaniało, połowa produktów ciutke podrożała
Wszystkie ręcę na pokład, krzyczy kierownik - a ja wiem, że odwiedzą nas 3 grupy klientów
Dziadki
@Ogau: Nawet jeżeli są to prowokacje, to dotyczą one dewastowania nie tylko naszych (tak, jestem kibicem WKSu), ale także odnowionych elewacji kamienic.
Swoją drogą sam jesteś niezłym prowokatorem, skoro generalizujesz i obrażasz całą społeczność ludzi, tylko dlatego, że nienawidzisz ich stylu życia
@Rancor: nikogo nie obraziłem. Gamonie, którzy malują takie rzeczy ku chwalę jakiegoś gównoklubiku to są najzwyczajniej w świecie mało inteligentne jednostki. Jak nazwiesz głupka głupkiem to nikogo nie obrażasz. Myślisz, że czemu nikt nie maluje tych bzdur na politechnice? Bo nawet jakby namalował to nikogo by to nie obeszło. Zamalowaliby i po temacie. W tym przypadku idę o zakład,
@Ogau: Uzasadnij. Mural to mural, jedni malują pejzaże, inni znane postaci, a inni herb swojej ulubionej drużyny. Czy te symbole kogoś obrażają? Może po prostu nienawiść i emocje cię ponoszą?
Najpierw tu, jak nie zrozumiałeś w ogóle o co chodzi z tą politechniką
@Ogau: To ty prowokujesz, nie ja. Wyzywasz innych, siejesz hejt i to chyba normalne, że obrażana strona może zaprotestować. I w przeciwieństwie do mnie, to ty jesteś WULGARNY, co niekoniecznie dobrze świadczy o twoim statusie społecznym. Osoba niezbyt mądra zwykle nadrabia swoje braki wulgaryzmami i emocjami
@Rancor: tak