Wpis z mikrobloga

• 22
@sokool: ruski wiedzą, że trzeba uderzyć w niezbyt mądrą grupę społeczną, żeby ktoś w ogóle zwrócił uwagę na ich prowokacje, a czy mogli znaleźć głupszych ludzi, niż kibole Śląska? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
żeby ktoś w ogóle zwrócił uwagę na ich prowokacje, a czy mogli znaleźć głupszych ludzi, niż kibole Śląska?

@Ogau: Nawet jeżeli są to prowokacje, to dotyczą one dewastowania nie tylko naszych (tak, jestem kibicem WKSu), ale także odnowionych elewacji kamienic.

Swoją drogą sam jesteś niezłym prowokatorem, skoro generalizujesz i obrażasz całą społeczność ludzi, tylko dlatego, że nienawidzisz ich stylu życia
  • Odpowiedz
obrażasz całą społeczność ludzi, tylko dlatego, że nienawidzisz ich stylu życia

@Rancor: nikogo nie obraziłem. Gamonie, którzy malują takie rzeczy ku chwalę jakiegoś gównoklubiku to są najzwyczajniej w świecie mało inteligentne jednostki. Jak nazwiesz głupka głupkiem to nikogo nie obrażasz. Myślisz, że czemu nikt nie maluje tych bzdur na politechnice? Bo nawet jakby namalował to nikogo by to nie obeszło. Zamalowaliby i po temacie. W tym przypadku idę o zakład,
  • Odpowiedz
Gamonie, którzy malują takie rzeczy ku chwalę jakiegoś gównoklubiku to są najzwyczajniej w świecie mało inteligentne jednostki.

@Ogau: Uzasadnij. Mural to mural, jedni malują pejzaże, inni znane postaci, a inni herb swojej ulubionej drużyny. Czy te symbole kogoś obrażają? Może po prostu nienawiść i emocje cię ponoszą?

Jak nazwiesz głupka głupkiem to nikogo nie
  • Odpowiedz
@Rancor: najpierw się zesrałeś, a potem dwukrotnie potwierdziłeś, że kibice nie są zbyt bystrzy xD

Najpierw tu, jak nie zrozumiałeś w ogóle o co chodzi z tą politechniką

to nie miejsce do takich
  • Odpowiedz
najpierw się zesrałeś,

@Ogau: To ty prowokujesz, nie ja. Wyzywasz innych, siejesz hejt i to chyba normalne, że obrażana strona może zaprotestować. I w przeciwieństwie do mnie, to ty jesteś WULGARNY, co niekoniecznie dobrze świadczy o twoim statusie społecznym. Osoba niezbyt mądra zwykle nadrabia swoje braki wulgaryzmami i emocjami

a potem dwukrotnie potwierdziłeś, że kibice nie są zbyt
  • Odpowiedz
Jakby ktoś malował swastyki na synagogach to też to jest prowokowanie najgłupszych warst polskiego społeczeństwa

@Rancor: tak

Bez względu na intencje sprawcy, uważasz, że jest to w
  • Odpowiedz
@Ogau: Ani razu nie wykazałeś, w jaki sposób zainteresowanie piłką nożną, kwalifikuje człowieka do roli "głupka". Typowy internetowy troll hejter, który czerpie radość z siania fermentu w sieci
  • Odpowiedz